DeeperWeys
80+ Silver
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Keşke bizim Instagram hesabını takip etseydin
herzaman takipteyiz abi
Keşke bizim Instagram hesabını takip etseydin
haklısınGeyik. Fotoğraf da başka bir yerden alıntı.
tabii ki olmaz zaten abdullah abinin sistemlerina laf edip 2 hafta sonra benzer sistemleri çıkarmayı biliyorlar amaboşver da nın sistemlerde olmaz
Kasa coller master eski bir kasa ,psu tx gibi duruyor yani yalanMerhaba umarım abdullah abi bunu görür abdullah abinin çok iyi sistemleri olmasına rağman bazı kişiler saçma sapan forumlarda ve instagramda dalga geçiyor
bir kez abdullah abi kötü bir psu bile kullanmıyor alıp veremedikleri ne bunların bu kadarda çekememezlik olmaz.
Alıntıyı görüntüle
çok fazla karşıma gelmeye başlayınca konuyu açmak istedim genede teşekkürler1- Böyle bir konu açmaya gerek yoktu.
2-bunlarla uğraşmaya değmez. Takmayın.
yalan zaten ama bilmeyenler için kötülüyor diye gösteriyor modelini bilmeyen birinin Donanım arşivini kötü topluyor algısı yaratabilirKasa coller master eski bir kasa ,psu tx gibi duruyor yani yalan
dm atan hoca kim.Bu yalan haberi yapanları kınıyorum öncelikle. Peki sevgili @Abdullah Hacıgül DA4 arızalı geldiği için sana mesaj attığım halde cevap vermeyip çok mesaj geldiğini ve hepsini görmek için robot olman gerektiğini yazmıştın. Ama şuan instagramda seni destekleyici dm atan hocayı hemen görmüşsün. Insanın aklına görmek istediğini görüyor falan geliyor yani...
abdullah abi sadece sistemleri toplar sistemin arızalı çıkması onun işi değil itopya ile iletişime geçBu yalan haberi yapanları kınıyorum öncelikle. Peki sevgili @Abdullah Hacıgül DA4 arızalı geldiği için sana mesaj attığım halde cevap vermeyip çok mesaj geldiğini ve hepsini görmek için robot olman gerektiğini yazmıştın. Ama şuan instagramda seni destekleyici dm atan hocayı hemen görmüşsün. Insanın aklına görmek istediğini görüyor falan geliyor yani...
Demek istediği hikayeleri izle , orada Abdullah Hacıgül açıklama yapmış.Alıntıyı görüntüle
herzaman takipteyiz abi
biliyorum en büyük teknoloji kanalı olmasını çekemeyenler var türkiyedeSalın geçin hocam, kasmayın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Demek istediği hikayeleri izle , orada Abdullah Hacıgül açıklama yapmış.
Valla kim olduğunu bilmiyorum abdullah story de paylaşmış mesajıdm atan hoca kim.
Çok teşekkür ederim kardeşimabdullah abi sadece sistemleri toplar sistemin arızalı çıkması onun işi değil itopya ile iletişime geç