Atacaq
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 623
arkadaşlar instagramdan biri böyle bir mesaj attı sakın kanmayın böyle şeylere hesabınız gider benim gitti son anda kurtardım ben yandım siz yanmayın
Merhaba tebrikler, Instagram'ın topluluklarının takipçileri arasından rastgele seçtiniz!) Ve Counter Strike: Global Offensive'de şimdiden kostüm kazandınız.
Ödülü almak için ihtiyacınız olan:
1) Bot profilimize gidin
(link gizlenmiştir)
2) Botumuzu arkadaş olarak ekleyin
3) Uygun bir görünüm görünümüne sahip bir ticaret emri verin
5) Değişim kabul edilene kadar bekleyin, genellikle bir saatten fazla sürmez, değişim talebi kabul edilmezse, botu arkadaş olarak ekleyin
Lütfen bir takas talebinde sadece 1 skin seçmeniz gerektiğini unutmayın, birden fazla bot içeren ticaret talepleri göz ardı edilecektir
Tebrikler!
Merhaba tebrikler, Instagram'ın topluluklarının takipçileri arasından rastgele seçtiniz!) Ve Counter Strike: Global Offensive'de şimdiden kostüm kazandınız.
Ödülü almak için ihtiyacınız olan:
1) Bot profilimize gidin
(link gizlenmiştir)
2) Botumuzu arkadaş olarak ekleyin
3) Uygun bir görünüm görünümüne sahip bir ticaret emri verin
5) Değişim kabul edilene kadar bekleyin, genellikle bir saatten fazla sürmez, değişim talebi kabul edilmezse, botu arkadaş olarak ekleyin
Lütfen bir takas talebinde sadece 1 skin seçmeniz gerektiğini unutmayın, birden fazla bot içeren ticaret talepleri göz ardı edilecektir
Tebrikler!