İnstagramdaki Dolandırıcılara Dikkat!

Atacaq

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
623
arkadaşlar instagramdan biri böyle bir mesaj attı sakın kanmayın böyle şeylere hesabınız gider benim gitti son anda kurtardım ben yandım siz yanmayın

Merhaba tebrikler, Instagram'ın topluluklarının takipçileri arasından rastgele seçtiniz!) Ve Counter Strike: Global Offensive'de şimdiden kostüm kazandınız.
Ödülü almak için ihtiyacınız olan:
1) Bot profilimize gidin

(link gizlenmiştir)

2) Botumuzu arkadaş olarak ekleyin
3) Uygun bir görünüm görünümüne sahip bir ticaret emri verin
5) Değişim kabul edilene kadar bekleyin, genellikle bir saatten fazla sürmez, değişim talebi kabul edilmezse, botu arkadaş olarak ekleyin

Lütfen bir takas talebinde sadece 1 skin seçmeniz gerektiğini unutmayın, birden fazla bot içeren ticaret talepleri göz ardı edilecektir

Tebrikler! 🥳

arkadaşlar instagramdan biri böyle bir mesaj attı sakın kanmayın böyle şeylere hesabınız gider benim gitti son anda kurtardım ben yandım siz yanmayın

Merhaba tebrikler, Instagram'ın topluluklarının takipçileri arasından rastgele seçtiniz!) Ve Counter Strike: Global Offensive'de şimdiden kostüm kazandınız.
1) Bot profilimize gidin

(link gizlenmiştir)

5) Değişim kabul edilene kadar bekleyin, genellikle bir saatten fazla sürmez, değişim talebi kabul edilmezse, botu arkadaş olarak ekleyin

Lütfen bir takas talebinde sadece 1 skin seçmeniz gerektiğini unutmayın, birden fazla bot içeren ticaret talepleri göz ardı edilecektir

Tebrikler! 🥳
dikkat etmek gerek . Geçen birinin 5k lık bıçağı çalındı

1) Bot profilimize gidin

(link gizlenmiştir)

Tebrikler! 🥳
4. adım yok mu :D

dikkat etmek gerek . Geçen birinin 5k lık bıçağı çalındı
buna düşen de hiç kusura bakmasın o bıçağı hak etmiyordur zaten. Koskoca stemncomunity yazıyor fake url olduğu belli. Ayrıca steam'de her zaman bulunduğun ülkenin diliyle açılır. Fake steam sayfaları sadece ingilizce olur.

Geri