Neler Yeni

İnstagramdan gelen mesaj

Umut0526

80+ Silver
Arkadaşlar internette komik bir şey bulmuştum ...... lake diye. Bilenler vardır belki (başta küfür var uyarı yerim diye yazmadım). Bende bunun haritalardaki resmini instagramdan kuzenime attım. 10-15dk sonra resmi attığım sohbette cinsel içerikli mesaj algılandı hesabınız 24 saat içinde kapanacak hakkınızda adli işlemler başlatılacaktır gibi şeyler geldi. (Aslında sadece resimde yazı vardı öyle +18 resim falan değildi). Bende kuzen şakasına yazmıştır deyip he tamam bende yedim falan yazdım aynı mesaj tekrar geldi kuzeni watsapp dan aradım falan. Kuzen de arkadaşını aradı. Kuzenin arkadaşı demiş ki ona bu bir uyarı eğer aynı uyarı sana 3 kez gelirse hesabın kapanır falan demiş. Kısacası biraz tırstım hesabın gitmesine değil de 18 yaşın altında olmam korkuttu beni. 18 yaşının altında mail falan açmak yasak bende tarihi büyük olarak göstermiştim. Bu mesaj gerçekten uyarı mesajı mı yoksa hesap 24 saat içinde kapanıp gerçekten adli işlemler mi olacak?

Kuzenin arkadaşı bu uyarı botlar için yapılmış bir şey. Hesaba uzun bir süre girmesin demiş. Hesap muhtemelen takibe alınır falan demiş.
Doğruluğunu bilmiyorum. Bilen varmı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gmaile falan bir mesaj gelmedi bu arada.

Kuzen büyük bu arada troll konu falan değil. Ciddi ciddi konuştuk

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,573
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Hesap kapanır, bir şey olmaz. Aynısı bana oldu 1 yıl önce

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,573
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401

Bieshala

80+ Bronze
Arkadaşlar internette komik bir şey bulmuştum ...... lake diye. Bilenler vardır belki (başta küfür var uyarı yerim diye yazmadım). Bende bunun haritalardaki resmini instagramdan kuzenime attım. 10-15dk sonra resmi attığım sohbette cinsel içerikli mesaj algılandı hesabınız 24 saat içinde kapanacak hakkınızda adli işlemler başlatılacaktır gibi şeyler geldi. (Aslında sadece resimde yazı vardı öyle +18 resim falan değildi). Bende kuzen şakasına yazmıştır deyip he tamam bende yedim falan yazdım aynı mesaj tekrar geldi kuzeni watsapp dan aradım falan. Kuzen de arkadaşını aradı. Kuzenin arkadaşı demiş ki ona bu bir uyarı eğer aynı uyarı sana 3 kez gelirse hesabın kapanır falan demiş. Kısacası biraz tırstım hesabın gitmesine değil de 18 yaşın altında olmam korkuttu beni. 18 yaşının altında mail falan açmak yasak bende tarihi büyük olarak göstermiştim. Bu mesaj gerçekten uyarı mesajı mı yoksa hesap 24 saat içinde kapanıp gerçekten adli işlemler mi olacak?

Kuzenin arkadaşı bu uyarı botlar için yapılmış bir şey. Hesaba uzun bir süre girmesin demiş. Hesap muhtemelen takibe alınır falan demiş.
Doğruluğunu bilmiyorum. Bilen varmı?

Gmaile falan bir mesaj gelmedi bu arada.

Kuzen büyük bu arada troll konu falan değil. Ciddi ciddi konuştuk
Naneyi Yimedin Mi Şimdi Sen o.O2 ( Önemli Bir Şey Olduğunu Düşünmüyorum. )

HoYeon Jung

80+ Gold
Anladım teşekkür ederim, bu arada bence bu biraz saçma bir şey sonuşta mesajlar özel kimsenin okumaya hakkı yok. Haklı değil miyim
Evet, o yüzden kuzeninin yapma ihtimali çok yüksek. İnsanlar +18 fotoğrafını atıyorlar özel mesajlaşmadan. Onlarında ban yemesi gerekiyor ancak görüyoruz, kimse ban yemiyor.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,573
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam