Swerv
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,221
- İsim
- Efe Kırmaz
o kızdan kurtul dostum.cevaplayacak herkese şimdiden çok teşekkür ederim dostlar 1 senelik ilişkimdi ilk sevgilimde bende onun ilk sevgilisiydim anlayacağınız bir sürü anı 1 sene içinde herşeyi beraber yaşadık benden soğuduğunu söyledi 2 kere barıştık darladığımı söylüyordu dikkat etmeye çalışıyordum olabildiğince mesajla veda etti ben daha fazla yapamıyorum dedi 5 hafta olmuştu barışalı 2 haftadır sana soğuğum dedi onu gerçekten çok seviyordum deli gibi seviyordum ve çok aşıktım ama beni öyle bir bıraktıki yüz üstü bıraktı seni bırakmayacağım çok seviyorum çok aşığım diyordu bende onu bağlanmıştım hayatımın merkezindeydi ailem den bile öncelik vermeye başlamıştım ona ciddi anlamda herşeyde onu düşünüyordum sırf mutlu olsun kendini özel hissetsin diye ona pandora aldım parası gram umrumda değil cebimde 5 kuruş yokken biriktirip almıştım bugün doğum günüydü ayrılalı 4 gün oluyor beni artık sevmediğini söyledi aradım bugün hüngür hüngür ağlıyorum 4 gündür böyleyim bugün aradığımda konuşmak istemediğini söyledi whatsapp tan falan engelledi beni arkadaşı vasıtasıyla ulaştım dışardaydı hüngür hüngür ağlıyorum ben beni bu şekilde bırakması çok zoruma gitti dedim ben bu şekilde bırakılmayı hak etmedim konuşmak istemediğini söyledi bir şekilde konuştum çok pişmanım dedim bir daha yemin ederimki yapmayacağım dedim ben bu sözleri senden çok duydum dedi doğru söylüyor ama bu sefer gerçekten çok farklıydı bugün ki konuşmadan sonra çok fazla bir şey hissetmemeye başladım 18 yaşındayım beni sevmeyen insanın peşinden koşmak ne kadar kötü bir şey olduğunu anladım yani ilk günki acım 10 üzerinden 10 du şuan 6 7 denilebilir tek kafamı dağıttığım yer bilgisayar oynamak ve 4 gündür gülemediğim kadar bugün güldüm ve eğlendim yani şöyle bana vermediği değerin x10 unu ben ona veriyordum yani yalandan mı güldü yalan sözlermi söyledi