Kız arkadaşımdan ayrıldım tavsiye ?

Cihan-

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
162
cevaplayacak herkese şimdiden çok teşekkür ederim dostlar 1 senelik ilişkimdi ilk sevgilimde bende onun ilk sevgilisiydim anlayacağınız bir sürü anı 1 sene içinde herşeyi beraber yaşadık benden soğuduğunu söyledi 2 kere barıştık darladığımı söylüyordu dikkat etmeye çalışıyordum olabildiğince mesajla veda etti ben daha fazla yapamıyorum dedi 5 hafta olmuştu barışalı 2 haftadır sana soğuğum dedi onu gerçekten çok seviyordum deli gibi seviyordum ve çok aşıktım ama beni öyle bir bıraktıki yüz üstü bıraktı seni bırakmayacağım çok seviyorum çok aşığım diyordu bende onu bağlanmıştım hayatımın merkezindeydi ailem den bile öncelik vermeye başlamıştım ona ciddi anlamda herşeyde onu düşünüyordum sırf mutlu olsun kendini özel hissetsin diye ona pandora aldım parası gram umrumda değil cebimde 5 kuruş yokken biriktirip almıştım bugün doğum günüydü ayrılalı 4 gün oluyor beni artık sevmediğini söyledi aradım bugün hüngür hüngür ağlıyorum 4 gündür böyleyim bugün aradığımda konuşmak istemediğini söyledi whatsapp tan falan engelledi beni arkadaşı vasıtasıyla ulaştım dışardaydı hüngür hüngür ağlıyorum ben beni bu şekilde bırakması çok zoruma gitti dedim ben bu şekilde bırakılmayı hak etmedim konuşmak istemediğini söyledi bir şekilde konuştum çok pişmanım dedim bir daha yemin ederimki yapmayacağım dedim ben bu sözleri senden çok duydum dedi doğru söylüyor ama bu sefer gerçekten çok farklıydı bugün ki konuşmadan sonra çok fazla bir şey hissetmemeye başladım 18 yaşındayım beni sevmeyen insanın peşinden koşmak ne kadar kötü bir şey olduğunu anladım yani ilk günki acım 10 üzerinden 10 du şuan 6 7 denilebilir tek kafamı dağıttığım yer bilgisayar oynamak ve 4 gündür gülemediğim kadar bugün güldüm ve eğlendim yani şöyle bana vermediği değerin x10 unu ben ona veriyordum yani yalandan mı güldü yalan sözlermi söyledi

Bak dostum kendin de söylemişsin seni sevmeyen birisinin sevmeye devam etmek ya da ısrarla peşinden gitmek sana hiç bir şey kazandırmayacak hele ki sevdiğin kişiyi geriye hiç getirmeyecek. Eğer bir insan bir insanı gerçekten seviyorsa onun görüşlerine, yaptıklarına ve söylediklerine saygı duyar ve daha dikkat etmeye çalışır. Tabi ki aşırıya kaçmamak şartı ile. Yani insanlar bir ilişki yaşıyorsa birbirinin isteklerine saygı olması gerekir. O yüzden sana şunu diyeyim o seni hiç sevmemiş ya da sevgiyi başkasın da bulduğunu zannediyor. Bırak onunla konuşmaya çalışma onunla konuşman hiç bir şeyi değiştirmeyecek. Kendini daha fazla yıpratma.

Dostum yazdıklarının içinde zaten kız cevabı vermiş. Fakat sen kızı nasıl sevdiysen artık ilkin diye hayatının merkezi değil emir askeri olmuşsun bildiğin. Her neyse gereksiz mevzuları geçiyorum boşuna üzülme hayatına bak kitap oku oyunlarına dal spor yap hobilerini gerçekleştir. Darlama konusunu açması muhtemelen senin ufak bir şey demen ona battığı için oldu yani. Sana yaramaz öyle kızlar için ne ölünür ne aileni karşına alınır boşa zaman israfı.

Bak dostum kendin de söylemişsin seni sevmeyen birisinin sevmeye devam etmek ya da ısrarla peşinden gitmek sana hiç bir şey kazandırmayacak hele ki sevdiğin kişiyi geriye hiç getirmeyecek. Eğer bir insan bir insanı gerçekten seviyorsa onun görüşlerine, yaptıklarına ve söylediklerine saygı duyar ve daha dikkat etmeye çalışır. Tabi ki aşırıya kaçmamak şartı ile. Yani insanlar bir ilişki yaşıyorsa birbirinin isteklerine saygı olması gerekir. O yüzden sana şunu diyeyim o seni hiç sevmemiş ya da sevgiyi başkasın da bulduğunu zannediyor. Bırak onunla konuşmaya çalışma onunla konuşman hiç bir şeyi değiştirmeyecek. Kendini daha fazla yıpratma.
artık peşinden gitmeyeceğim 4 gündür ağzıma doğru düzgün yemek girmiyor ama artık ailemi ne kadar incittiğimin farkına vardım gerçekten değmezmiş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum yazdıklarının içinde zaten kız cevabı vermiş. Fakat sen kızı nasıl sevdiysen artık ilkin diye hayatının merkezi değil emir askeri olmuşsun bildiğin. Her neyse gereksiz mevzuları geçiyorum boşuna üzülme hayatına bak kitap oku oyunlarına dal spor yap hobilerini gerçekleştir. Darlama konusunu açması muhtemelen senin ufak bir şey demen ona battığı için oldu yani. Sana yaramaz öyle kızlar için ne ölünür ne aileni karşına alınır boşa zaman israfı.
kızdığında bana sinirlendiğinde üzülmesin kırılmasın diye bir şey demiyordum kaybetmekten korkuyordum sinirlendiğimde bir çok fazla kötü kelime söylebiliyordum neyse ağzımı en ufacık açtığımda darlıyor oluyordum

artık peşinden gitmeyeceğim 4 gündür ağzıma doğru düzgün yemek girmiyor ama artık ailemi ne kadar incittiğimin farkına vardım gerçekten değmezmiş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kızdığında bana sinirlendiğinde üzülmesin kırılmasın diye bir şey demiyordum kaybetmekten korkuyordum sinirlendiğimde bir çok fazla kötü kelime söylebiliyordum neyse ağzımı en ufacık açtığımda darlıyor oluyordum
Bunları yazacağını biliyordum. Ben de yaşadım hem ergenlik hevesiyle hem ciddi olsun diye çıktım bu yola 5-6 yılımı verdim, beraber büyüdük fakat aynı yolun yolcusu değilmişiz saldım artık hayatıma bakıyorum, boşuna üzülmüşsün. Sessizce uzaklaş kendini geliştir zamanı gelince bulursun başka düzgün kişiler, arkadaş ortamın varsa onlarla takıl atlatırsın hemen. Yok kıskanma mevzusu, yok darlıyorsun, ya da bazı kalıpların altına gizlenerek sana masum efendi temiz görünüp böyle son postayı vururlar. Asıl korkulması gereken bu çarlar en az kaşarlar kadar tecrübeleri var 🙃

go to the gym.. vakti gelmiş

Felsefe ve sanatla ugras biraz dikkatını dagıtırken ufkunu genişletirsin kendini cok daha iyi hissettirir

Geri