Neler Yeni

İnstagramdan gelen mesaj

Umut0526

80+ Silver
Evet, o yüzden kuzeninin yapma ihtimali çok yüksek. İnsanlar +18 fotoğrafını atıyorlar özel mesajlaşmadan. Onlarında ban yemesi gerekiyor ancak görüyoruz, kimse ban yemiyor.
Evet maalesef, her postun altında +18 yazı görmekten bıktım

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
Facebook botları özel mesajlara bakıyor kanıtım var zaten özel konuşmalar hiç "özel" değil ama bunun için kuzeninin yapması lazım.

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Ver kanıtını hocam bekliyorum
Sadece VPN kullananların girebildiğ ve giren kişinin ip adresini gösteren bir link oluşturdum siteden sonra özel konuşmadan arkadaıma attım, yaklaşık 2 dakika içerisinde 6 tane bot geldi.

Umut0526

80+ Silver
Facebook botları özel mesajlara bakıyor kanıtım var zaten özel konuşmalar hiç "özel" değil ama bunun için kuzeninin yapması lazım.
Merak ettim ondan soruyorum. Botlar sence nasıl mesaj yazsın hocam bilip bilmeden konuşmayın

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
Valla hocam güzel hanımefendilerden mükkemmel :blobdance: :blobdance: fotoğraflar alırken sıkıntı çıkmıyor ama bir yazıdan problem çıkıyorsa büyük ihtimalle kuzeniniz bildirmiştir.

berkauaslan49

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
462
İsim
Berkay Aslan
hiçbişey olmaz benim hapis cezasina kadar bile gidecek bi içerik yüzünden sadece hesabım kapandı 1 aydır da daha bişey yok

Umut0526

80+ Silver
hiçbişey olmaz benim hapis cezasina kadar bile gidecek bi içerik yüzünden sadece hesabım kapandı 1 aydır da daha bişey yok
Kanka baktım dün hesaba hesap silinmemiş ama adli işlem olayını bilmiyorum uğraşmak istemiyorum

Top Bottom