İnstagramdan gelen mesaj

Evet, o yüzden kuzeninin yapma ihtimali çok yüksek. İnsanlar +18 fotoğrafını atıyorlar özel mesajlaşmadan. Onlarında ban yemesi gerekiyor ancak görüyoruz, kimse ban yemiyor.
Evet maalesef, her postun altında +18 yazı görmekten bıktım

Facebook botları özel mesajlara bakıyor kanıtım var zaten özel konuşmalar hiç "özel" değil ama bunun için kuzeninin yapması lazım.

Facebook botları özel mesajlara bakıyor kanıtım var zaten özel konuşmalar hiç "özel" değil ama bunun için kuzeninin yapması lazım.
Ver kanıtını hocam bekliyorum

Ver kanıtını hocam bekliyorum
Sadece VPN kullananların girebildiğ ve giren kişinin ip adresini gösteren bir link oluşturdum siteden sonra özel konuşmadan arkadaıma attım, yaklaşık 2 dakika içerisinde 6 tane bot geldi.

Merak ettim ondan soruyorum. Botlar sence nasıl mesaj yazsın hocam bilip bilmeden konuşmayın

Valla hocam güzel hanımefendilerden mükkemmel :blobdance: :blobdance: fotoğraflar alırken sıkıntı çıkmıyor ama bir yazıdan problem çıkıyorsa büyük ihtimalle kuzeniniz bildirmiştir.

Valla hocam güzel hanımefendilerden mükkemmel :blobdance: :blobdance: fotoğraflar alırken sıkıntı çıkmıyor ama bir yazıdan problem çıkıyorsa büyük ihtimalle kuzeniniz bildirmiştir.
Mesajdan haberi yoktu bu arada yeni oldu

hiçbişey olmaz benim hapis cezasina kadar bile gidecek bi içerik yüzünden sadece hesabım kapandı 1 aydır da daha bişey yok

hiçbişey olmaz benim hapis cezasina kadar bile gidecek bi içerik yüzünden sadece hesabım kapandı 1 aydır da daha bişey yok
Kanka baktım dün hesaba hesap silinmemiş ama adli işlem olayını bilmiyorum uğraşmak istemiyorum

Geri