Neler Yeni

Instagram İnstagramdan Para Kazanma

KeplerB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Keps
Belirli Bir Kitleye Hitap Ettiğim Bir İnstagram Sayfam Var Aylık Ortalama 40-60M İzlenme Alıyorum.
takipçi sayımda ideal bir durumda
artık para kazanmak istiyorum ve bunu nasıl yapacağımı sponsor veya markalar ile işbirliğini nasıl yapacağımı bilmiyorum
bilen arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim​

libos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Korkut Cebeci
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, oyun, futbol
Instagram
ldpli_gabimaru
Steam
turkeybimball
Twitter
BenGabimaru
Discord
ldpligabimaru
Xbox Live Gamertag
Netheryakiti
Epic Games
LDPli Gabimaru
Mavi tik al.

XLycHeR2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Arda
Belirli Bir Kitleye Hitap Ettiğim Bir İnstagram Sayfam Var Aylık Ortalama 40-60M İzlenme Alıyorum.
artık para kazanmak istiyorum ve bunu nasıl yapacağımı sponsor veya markalar ile işbirliğini nasıl yapacağımı bilmiyorum
Sponsorluk almak istediğin firmalarla iletişime geçin menajerler genelde böyle yapar

ice3h

80+ Bronze
Sayfanın nişi neyse ona göre bir yol izlemen gerekiyor. Her sayfanın para kazanma yöntemi farklı. Örnek Tiktok'ta geniş bir kitleye sahibim ve dijital ürün satıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
bedirhan
Sayfanın nişi neyse ona göre bir yol izlemen gerekiyor. Her sayfanın para kazanma yöntemi farklı. Örnek Tiktok'ta geniş bir kitleye sahibim ve dijital ürün satıyorum.
hocam bende bir ara kendi isntagram botlarımı yapıp satmaya calısıcaktım ama ve 10k bot icin ahrcayacagım zamana değmez 2 k para için diye dusundum ki milletin daha ucuza alabiliceği smm paneller de var ne satabilrim dijital ürün olarak sizce
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam bende bir ara kendi isntagram botlarımı yapıp satmaya calısıcaktım ama ve 10k bot icin ahrcayacagım zamana değmez 2 k para için diye dusundum ki milletin daha ucuza alabiliceği smm paneller de var ne satabilrim dijital ürün olarak sizce
bazı arkadaslar smm panellerden bot alıp kendisi yapıyormus gibi gostererek instagram reels uzerinden reklam yaparak satıyor ama değmez diye dusunuyorum başka ne satabilirim aklıma gelmiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,833
Üyeler
163,732
Son üye
kumtepe7
Top Bottom