11.nesili çok çekirdekli ve nanometresi düşük olursa ve fiyatıda uygun tutarsa intel 11.nesil ile geri dönüş yaparBilemiyoruz. Intel, her an her şey yapabilir.
Evet olur bsnce yoksa anakartlara pci-e 4.0 teknolojisini koymazlardiİntelin 11. Nesil işlemcileri 1200 sokete uyumlu olacakmı ve bu işlemcilerin isimleri ne olucak
14nm olacak diye biliyorum, Intel'in 14nm'deki transistör yoğunluğu, TSMC'nin 10nm'siyle yakın aslında.11.nesili çok çekirdekli ve nanometresi düşük olursa ve fiyatıda uygun tutarsa intel 11.nesil ile geri dönüş yapar
iyi ama yeni yeni soketler çıkartmayı bırakıp sabit bir sokette farklı chipsetlerde bi anakart ve işlemci çıkarsa şimdiye Ryzen diye bir şey ortada kalmazdı şuan intel toparlamaya çalışıyor eğer tabi 11.nesil işlemcileri batırmaz iseGeri dönüş yapmasına gerek yok şu andada çok iyi ?
intel ve amd ortaklık yapacaktı bi ara diye duymuştum eğer intel kabul ederse böyle bir ortaklık ne kadar güzel olurdu fanboylar ortadan kalkardı14nm olacak diye biliyorum, Intel'in 14nm'deki transistör yoğunluğu, TSMC'nin 10nm'siyle yakın aslında.
11.nesil de LGA1200 olacak evet.İntelin 11. Nesil işlemcileri 1200 sokete uyumlu olacakmı ve bu işlemcilerin isimleri ne olucak