Neler Yeni

İntel 11.nesil gelince, 10.nesil işlemci nasıl etkilenir

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Arif Can Yelmenoğlu
İ5-10600k / z490 gaming plus / corsair ram 3600mhz venegance pro RGB / son olarakta ocak aylarının ortalarını bekliyorum 3060Ti için. Ekran kartı yok şuan
Kulağa çok güzel geliyor sistem hayırlı olsun toplam ne kadar tutuyor sisteminiz. Birde dahili ekran kartını performansından mutlu musunuz

-_FLEX_-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Ne zorunlusu kardeş
İlgilendiği Kategoriler
SSD VE HDD
11.nesil geldiğinde 10.nesilin fiyatlarında nasıl bir değişim olur?
İntel sistem toplamak isteyenler 11.nesili beklemeliler mi?
11.nesilin fiyatları tahminen ne kadar olur?
Burası Türkiye değişmez bence.

BALANCE

80+ Bronze
Kulağa çok güzel geliyor sistem hayırlı olsun toplam ne kadar tutuyor sisteminiz. Birde dahili ekran kartını performansından mutlu musunuz
Teşekkür ederim. Henüz inceleme fırsatım olmadı. Monitör-ssd- kasa ve psu kaldı önümüzdeki ayın 10’unda maaş yatınca siparişi vereceğim sonrasında test için biraz vaktım olucak. İnceledeğim videolara göre cs-go , apex legends , gta5 , fortnite oyunları 60fps üstü oynatıyor. Csgo ise 300fps üstü veriyor video’ya göre gelince nasipse incelicem inşallah :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Arif Can Yelmenoğlu
Teşekkür ederim. Henüz inceleme fırsatım olmadı. Monitör-ssd- kasa ve psu kaldı önümüzdeki ayın 10’unda maaş yatınca siparişi vereceğim sonrasında test için biraz vaktım olucak. İnceledeğim videolara göre cs-go , apex legends , gta5 , fortnite oyunları 60fps üstü oynatıyor. Csgo ise 300fps üstü veriyor video’ya göre gelince nasipse incelicem inşallah :)
Teşekkürler hocam 🙂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,522
Üyeler
164,690
Son üye
HakanGlsn
Top Bottom