İNTEL ALMAYIN İSRAİL MALI

gardas.png

biliyosunuzki son zamanlarda israil ve filistin arasındaki olay yine gündeme oturdu intelde bir israil markasıdır bence intel almayın
Ok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

biliyosunuzki son zamanlarda israil ve filistin arasındaki olay yine gündeme oturdu intelde bir israil markasıdır bence intel almayın
Aldığın buzdolabı araba felan türk malı mı .d

ya şu herşeyi israilmi üretiyor googleye direkt olarak intel yazın direkt olarak şu çıkıyor herşeyi israile bağlamayın.

1621326553874.png

10750H KULLANIYORUM MUTLUYUM
b_2432021pb0IJ3keSMFIcOSjM79r1RSud.jpg

<3

İSTEDİĞİNİ ALIR İNSANLAR

Biden değil amerika destekliyor biden yiyorsa onay vermesin bakalım noluyor?
İsrail lobisi amerikayı yönetiyor
İsrail lobisi dediğin lişiler Biden'ı destekliyor zaten.
Trump onlara karşıydı , Türkiye ile arası da iyiydi zaten.

Ok boomer.
intel amerikan malı

bunların uygurlardan haberi yoktur

filistin, zamanında kendi topraklarını yahudilere kendi sattılar ondan önce de Osmanlı’ya karşı ingilizleri destekleyenler araplardı. Ayrıca bu Filistin zamanında barış kalkanı harekatında bizi kınamamış mıydı? Uygurlara gelmeyeceğim bile zaten haberleri yoktur dediğin gibi.

orada rahmetli olan çocuklara bende üzülüyorum allah hepsinin yardımcısı olsun ama ben şahsen Filistin için kan akıtmam.

Ya troll konulara siz böyle atladığınız sürece bu forumda günde 1000 tane de troll konu açılır. Hepsi de gold ve silver yani az düşünün adamı raporlayın geçin ya @Mehmet Yılmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,160,285
Üyeler
184,292
Son üye
wienzz
Geri