ciddi misin ironi mi yapıyorsun ?biliyosunuzki son zamanlarda israil ve filistin arasındaki olay yine gündeme oturdu intelde bir israil markasıdır bence intel almayın
Tüh, bende yakın zamanda intel alacaktım. Neyse almayayım o zamanbiliyosunuzki son zamanlarda israil ve filistin arasındaki olay yine gündeme oturdu intelde bir israil markasıdır bence intel almayın
biliyosunuzki son zamanlarda israil ve filistin arasındaki olay yine gündeme oturdu intelde bir israil markasıdır bence intel almayın
Sen alma dediğin için kimse almayacak ve İntel batacak(sen çok zeki bir arkadaşsın sana yakın zamanda nobel verirler)biliyosunuzki son zamanlarda israil ve filistin arasındaki olay yine gündeme oturdu intelde bir israil markasıdır bence intel almayın
Ben İsrail'in yanlış yaptığı bir şey görmüyorum o yüzden alırımbiliyosunuzki son zamanlarda israil ve filistin arasındaki olay yine gündeme oturdu intelde bir israil markasıdır bence intel almayın
biliyosunuzki son zamanlarda israil ve filistin arasındaki olay yine gündeme oturdu intelde bir israil markasıdır bence intel almayın
Amede ve envidia da israil malıbiliyosunuzki son zamanlarda israil ve filistin arasındaki olay yine gündeme oturdu intelde bir israil markasıdır bence intel almayın