Intel Arc A380 neden Türkiye'de yok

Jaaat

80+
Reaksiyon skoru
7
Merhabalar,
Bir homeserver kurmaya çalışıyorum ancak jellyfin için kullanmak istediğim düşük güç tüketen kartları bulamıyorum ülkede. Yabancı forumlardan okuduğuma göre bana lazım olan minimum gpu arc a310 ancak 380 olursa daha iyi olur. Intel olma sebebi ise av1 desteği ve trancoding işlemini en verimli ve iyi yapanların intel gpular. Ancak istediğim gpuların hiç biri yok ülkede gördüğüm kadarıyla. Satan bir yer bilen varsa beni bilgilendirirse sevinirim.
İyi forumlar.

Yıllar önce satılıyordu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İkinci ele bakabilirsin

Yıllar önce satılıyordu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İkinci ele bakabilirsin
Sağol tavsiye için, zaten bakmıştım ama sen söyleyince tekrardan baktım. Ne yazık ki hiçbir yerde bulamadım yine.

Sağol tavsiye için, zaten bakmıştım ama sen söyleyince tekrardan baktım. Ne yazık ki hiçbir yerde bulamadım yine.
Sanırsam Türkiye'de kart pek tutmadı alanda kullanıyor şuanda ileride anca ilanlara düşer gibi .

AV1 desteğini şu anda sadece youtube sağlıyor. Twitch ve Kick'in desteği yok. Twitch'e gelecek diyorlar ama bekliyorum.

AV1 desteğini şu anda sadece youtube sağlıyor. Twitch ve Kick'in desteği yok. Twitch'e gelecek diyorlar ama bekliyorum.
Ben kendime media hostlarken daha düşük disk kapasitesi kullanmak amaçlı bir av1 formatından bahsediyordum. Yayın açmakla bir alakası yok durumun 😅.

Türkiye'ye çok gelmedi bu kartlar. zamanında ben de bakıyordum. şu an 2. el de bile yok

Türkiye'ye çok gelmedi bu kartlar. zamanında ben de bakıyordum. şu an 2. el de bile yok
Eyvallah hocam bilgi için. Bulamadım zaten yurtdışından getireceğim bir şekilde gibi duruyor şimdilik. Çok da bir acelesi yok ondan dolayı belki düşer diye her yere alarm kurdum bekliyorum.

rx 6400 çıkmıştı o zamanlar. o kart varken normaldir tutunamaması.

vergiden dolayıdır muhtemelende bu konuyu niye yükseltiyonuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,581
Üyeler
183,139
Son üye
dteahmet
Geri