En son alc750 indiriminde herkes birbirine girmişti bende dahil çoğu kişi banlanmıştı ve banlara rağmen biz yine birbirimize girince adminler konuyu kitlemiştiSevenine güzel indirim. Ziraat bankası kartla alırsanız beyaz eşya kampanyasından 250₺ daha bankart lira alırsınız.
Vatan PC
Bende 4060 ti yi 12 gün kullanıp iade etmiştim.Şansınızı deneyin.Trendyoldan aldım 7300 e dun geldi kutusuna zarar vermedim iade etsem kabul olur mu ki
saka maka guzel kart adamlar patır patır driver yayınlıyor her ne kadar 80 küsür dereceleri görsede üzmezSevenine güzel indirim. Ziraat bankası kartla alırsanız beyaz eşya kampanyasından 250₺ daha bankart lira alırsınız.
Vatan PC
Trendyoldan aldım 7300 e dun geldi kutusuna zarar vermedim iade etsem kabul olur mu ki
Her güncelleme bir seriyi öldürüyor .
Şaka bir yana cidden güçlü kart. İlk başta kötü idi ama şimdi 3070 gücünde olmakla birlikte ışın izlemesi de çok iyidir.
iade edin bence alırlar ben daha önce Hepsiburadadan anakart aldım usb 19 pin soketindeki plastik çıktı kendim kanırtarak taktım o halde bile iade kabul edilmiştiTrendyoldan aldım 7300 e dun geldi kutusuna zarar vermedim iade etsem kabul olur mu ki
o zaman niye bu kadar ucuz anlamadım takip etmedim hiç bu kartlarıHer güncelleme bir seriyi öldürüyor .
Şaka bir yana cidden güçlü kart. İlk başta kötü idi ama şimdi 3070 gücünde olmakla birlikte ışın izlemesi de çok iyidir.
Türkiye'de neden ucuz bilmiyorum eğer çok iade aldıysa yada tutmadıysa indirimde olması normal ama dünya genelinde Intel'in GPU tarafına abanmaya başlamasından ötürü ya ondan ucuzdu.o zaman niye bu kadar ucuz anlamadım takip etmedim hiç bu kartları