İntel arc A750 alınır mı? 20-08-2025

ELNoW

80+
Reaksiyon skoru
0
intel arc a750 8gb 256 bit ekran kartı almayı düşünüyorum ilk çıktığı zamanlar eski oyunları desteklemiyormuş ama yeni sürücü guncelemelriyle düzgün olduğu söyleniyor bazı formlarda ise hala aynı olduğunu söylüyorlar ne yapmalıyım

Özelikle sürücünün güncel yorumları çok yok yani kaynak bulamadığım için yazıyorum lütfen konuyla ilgili bilgili kişiler yorum yapsın

Fiyatı 8000 bin TL

oyun için alacaksan bence onun yerine rx 6600 yada rtx 3060 gibi bir şey alman daha yararına olur, evet sürücüler güncelendi vs. ama hala her oyunda rakipleri olan bu kartlar kadar fps veremediği oyunlar var diye biliyorum. Ayrıca alabiliyorsan 2.el'den almaya çalış a750 5k civarlarına bulabiliyorsun diyebiliyorum rx6600 ise 5.5-6k civarlarına var rtx 3060 7k civarları.

oyun için alacaksan bence onun yerine rx 6600 yada rtx 3060 gibi bir şey alman daha yararına olur, evet sürücüler güncelendi vs. ama hala her oyunda rakipleri olan bu kartlar kadar fps veremediği oyunlar var diye biliyorum. Ayrıca alabiliyorsan 2.el'den almaya çalış a750 5k civarlarına bulabiliyorsun diyebiliyorum rx6600 ise 5.5-6k civarlarına var rtx 3060 7k civarları.
2.el almak istemyorum çünkü bütün parçaları 0 topladım hepsi yeni ekran kartınında yeni olmasını isterim sistem
intel i-5 14400f
2x16 ddr5 ram
Colorful 760m-k
1tb m2 sdd

2.el almak istemyorum çünkü bütün parçaları 0 topladım hepsi yeni ekran kartınında yeni olmasını isterim sistem
intel i-5 14400f
2x16 ddr5 ram
Colorful 760m-k
1tb m2 sdd

İlla sıfır istiyorsanız b580 e bakın 9k ya düşmüştü hala aynj fiyatta mı bilmiyoeum

Bütçe sıkıntılı diğer parçalara baya para kıydım ekran kartı sona kaldı ucuz ve iyi performans veren ekran kartı istyorum çoğunlukla oyun için kulanıcam intel arc a750 buldum 8500 tl ye baktım biraz eskiden baya kötüymüş ama günümüz itibariyle baya iyileştirme aldığını duydum özelikle cs2 , valorant , lol gibi oyunlar benim için önemli olduğundan soruyu sordum yani intel arc a750 kullanan biri bana güncel kaç fps aldığını veya herhangi bir sorunu varmı diye yazsa çok güzel olur yani aldığım colorful b760m-k anakartıda biosu biraz ugrastryormuş
Ama intel ekran kartları için gerekli teknolojisi varmış onu öğrendim yani tam performans çalıştırabilirim islemcide darboğaz yapmıyor yani durum bu ekran kartının güncel durumunu öğrenmek istyorum fps Drop varmı mavi ekran yiyormu sıkıntı çıkarıyormu

Bütçe sıkıntılı diğer parçalara baya para kıydım ekran kartı sona kaldı ucuz ve iyi performans veren ekran kartı istyorum çoğunlukla oyun için kulanıcam intel arc a750 buldum 8500 tl ye baktım biraz eskiden baya kötüymüş ama günümüz itibariyle baya iyileştirme aldığını duydum özelikle cs2 , valorant , lol gibi oyunlar benim için önemli olduğundan soruyu sordum yani intel arc a750 kullanan biri bana güncel kaç fps aldığını veya herhangi bir sorunu varmı diye yazsa çok güzel olur yani aldığım colorful b760m-k anakartıda biosu biraz ugrastryormuş
Ama intel ekran kartları için gerekli teknolojisi varmış onu öğrendim yani tam performans çalıştırabilirim islemcide darboğaz yapmıyor yani durum bu ekran kartının güncel durumunu öğrenmek istyorum fps Drop varmı mavi ekran yiyormu sıkıntı çıkarıyormu
Cs, valorant, lol gibi oyunlar işlemci ağırlıklı oyunlardır ekran kartının pek bir önemi yok, İşlemcin iyiyse yüksek fps alırsınız kötüyse düşük. Rdr2, modern warfare 2, god of war, cyberpunk, gibi oyunlarda ekran kartı performans göstermeye başlar çünkü bunlar ekran Kartı ağırlıklı oyunlardır. Cs, lol, valo oynayacaksınız dediğim gibi en iyi ekran kartını da taksanı fps'iniz uçmayacak çünkü işlemcinin performansı etkilediği oyunlar bunlar.

butce ne bilmiyorum ama arc b580 almalisiniz o sisteme

intel arc a750 8gb 256 bit ekran kartı almayı düşünüyorum ilk çıktığı zamanlar eski oyunları desteklemiyormuş ama yeni sürücü guncelemelriyle düzgün olduğu söyleniyor bazı formlarda ise hala aynı olduğunu söylüyorlar ne yapmalıyım

Özelikle sürücünün güncel yorumları çok yok yani kaynak bulamadığım için yazıyorum lütfen konuyla ilgili bilgili kişiler yorum yapsın

Fiyatı 8000 bin TL
Almayın hocam 8k ya 6700xt de bulursunuz

Konuyu çok okumadım fakat intel arc ekran kartlı bir arkadaşım vardı sistem 3-4 aylıktı ekranda yeşil çizikler çıkıp çıkıp duruyordu önermeyeceğim o yüzden

8k ya 3070 var 7k ya 3060 alınmaz 7 7.5k 3060 ti ederi

8k ya 3070 var 7k ya 3060 alınmaz 7 7.5k 3060 ti ederi
Arkadaş zaten 2 el almakla ilgilenmiyoruş, ama size şunu söyliyeyim 8k'ya şuanda rtx 3070 yok maalesef. Sarı siteye girip bakabilirsiniz. Düşük fiyatlı olanların ya bir yeri kırık yada markasız ürünlere marka basıp satılan 3070'ler mesela lenovo, hp ekran kartları bunlara da para verilmez şahsen. Tektük ilan bulsan da çoğu şehir dışı Ankara, Zonguldak vs. Ve sadece elden satış yapıyorlar ki bu dediklerimde en az 8.5k civarına satıyor, istanbul ve benzeri şehirlerde 9k'dan başlıyor fiyatlar. Tabi sürekli takip edilse bulunur ama zor yani. Ayrıca rtx 3060- rx6600 önermemin sebebi a750 ile bazı oyublarda benzer performans vermeleri ve oyunlar için daha uyumlu sürücülere sahip olmaları daha yüksek fps alabilmesini de sağlayacaĥindandır , 2.el'de de garantisi devam eden bulma ihtimali de yüksek. 3060 ti önermememin sebebi de 8gb vram'i olması onun yerine 12gb vramli 3060 bulabilir. Ayrıca maalesef ki ekran kartı piyasasına zam geldi artık 7k aşağısında 3060 bile bulmak zor bilginize.

Geri