Neler Yeni

Intel Arc A750 FurMark reset sorunu

Xalionis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Can
Merhaba geçen gün yayın PC de takılı olan PSU (Xigmatek tauro 700W 80Plus Bronze) yüksek derecede coil whine yaptığı için daha eski olan yine Xigmatek'in 600W tam modelini hatırlamadığım PSU'yu kasaya bağladım bağladığım gün FurMark yaptığımda bir sorun olmadı ancak bugün tekrar FurMark yaparken GPU görüntü vermeyi kesti PC restartladım 2-3 defa daha aynı şekilde görüntü vermeyi direkt kesiyordu GPU stress test de daha sonra kardeşimin PCsine bağladım kart da mı sorun var yoksa PSU da mı öğrenmek için onun PC de 5dk test yaptım kapanma olmadı daha sonra yine benim PC'ye taktım bu sefer testi başlattıktan 2 dakika sonra görüntüyü kesti acaba sorun PSU da mu GPU da mı bunu nasıl anlayabilirim kartın garantisi olduğu için garantiye gönderebilirim ama PSU ise yeni bir PSU almam gerekli. Daha öncesinde de arada bir 700W PSU takılıyken görüntü gidip geliyordu son zamanlarda ama direkt kartta mı sorun var onu çözemedim.

GPU benchmarks yaparken kapanmıyor. Sonuçları da görsel olarak ekliyorum.Sıcaklık olarak test de 72-73 derece maksimum. Kart intel'in kendi kartı.

Güncelleme: Bir kez daha stress testini başlattım bu defa tam 9 dk sonra görüntüyü kesti. Sıcaklık da 79-80 derece olmuştu.

PC özellikleri: AMD Ryzen 9 5950X | MSI B550 Gaming Edge Wi-Fi | Intel Arc A750 | G.Skill Ripjaws 32 GB 3600MHz CL16 | Samsung 970 EVO Plus 1TB | Xigmatek 600W Bronze | DeepCool LT720 360mm | DeepCool CH510

Ekler

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    66 KB · Hit: 9
Son düzenleme:
Top Bottom