Ne oynuyorsun zula mı (!)1 yıldan fazla 6600 xt kullandım bir kere sorun yaşamadım ben şanslıyım galiba
Son yıllarda çıkan neredeyse tüm AAA oyunları oynadım, evet yazdığın oyunları da oynadım karttan son derece mennumdum 2kya geçtiğim için değiştirdimNe oynuyorsun zula mı (!)
Gir bakalım uncharted, TLOU, Detroid
Amdnin 6000 serisinde baya sıkıntılar var bu doğru bir çok kişiyi bezdirdi ama kendi kartınızla sorun yaşıyorsunuz diye bütün kartlar sorunlu olmuyor onu demek istiyorumNe oynuyorsun zula mı (!)
Gir bakalım uncharted, TLOU, Detroid
Bana mı anlatıyorsun bunuSon yıllarda çıkan neredeyse tüm AAA oyunları oynadım, evet yazdığın oyunları da oynadım karttan son derece mennumdum 2kya geçtiğim için değiştirdim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Amdnin 6000 serisinde baya sıkıntılar var bu doğru bir çok kişiyi bezdirdi ama kendi kartınızla sorun yaşıyorsunuz diye bütün kartlar sorunlu olmuyor onu demek istiyorum
Anlatamazsın hocam uğraşma. Bazıları kendi sorun yaşamadığından sorunsuz kabul ediyor amd'yi. Kimse şunu anlamıyor; Herkes amd'nin kendini geliştirip nvidiaya rakip olmasını ister. Nvidia kendine çeki düzen verir. Biz nvdia çalışanı değiliz ki amd'den nefret edelim. Tek istediğimiz biraz stabilite ve nvidianın tekel olmaması. Herkes aynı şeyi isterken herkes farklı şeyler diyor. Üzücü.Bana mı anlatıyorsun bunu
AMD yi yaladım yuttum, bende olan bi sorun değil bir sürü insanda var bu sorun
AMD yi benim kadar seven ve kızan yoktur.Anlatamazsın hocam uğraşma. Bazıları kendi sorun yaşamadığından sorunsuz kabul ediyor amd'yi. Kimse şunu anlamıyor; Herkes amd'nin kendini geliştirip nvidiaya rakip olmasını ister. Nvidia kendine çeki düzen verir. Biz nvdia çalışanı değiliz ki amd'den nefret edelim. Tek istediğimiz biraz stabilite ve nvidianın tekel olmaması. Herkes aynı şeyi isterken herkes farklı şeyler diyor. Üzücü.
Asus dual RX 6600 XT , Sapphire RX 6700, 6700 XT vardı . 6600 xt ve 6700 xtyi sistemlerle sattım . 6700 kullanıyorum . Bir hata almadım bu zamana kadar . Çok iyi kartlar . Whatmann hatası 5xxx serisinde çoktu .model ve seriye göre sorun olabiliyor . AMD 6xxx serisi ile toparladı.1 yıldan fazla 6600 xt kullandım bir kere sorun yaşamadım ben şanslıyım galiba
benim önerim rx6600 yada 6600xt olur ama tavsiyem rx6650xt almanızdan yana neredeyse 1 yıldır rx6650xt kullanıyorum bütçeniz var kesinlikle öneririm hiçbir hata vs almadım sıkıntısız kullanıyorum yeni nesil eski nesil her türlü oyunu rahatça oynuyorumsorum başlıktaki gibi
Hacım aynı şeyden bahsediyoruz ben sadece kendim sorun yaşamadığımı belirttim.Bana mı anlatıyorsun bunu
AMD yi yaladım yuttum, bende olan bi sorun değil bir sürü insanda var bu sorun
Hocam ben amd sorunsuz demedim ben sizi anlamıyorum bir kişinin her hangi bir amd karttan memnun kalmasına siz niye bu kadar tetikleniyorsunuz gece kabuslarınıza wattman veren amd kartlar mı giriyor takılmayın bu kadar sadece kendi kartımda sorun yaşamadığımı yazdım amma uzattınız mevzuyuAnlatamazsın hocam uğraşma. Bazıları kendi sorun yaşamadığından sorunsuz kabul ediyor amd'yi. Kimse şunu anlamıyor; Herkes amd'nin kendini geliştirip nvidiaya rakip olmasını ister. Nvidia kendine çeki düzen verir. Biz nvdia çalışanı değiliz ki amd'den nefret edelim. Tek istediğimiz biraz stabilite ve nvidianın tekel olmaması. Herkes aynı şeyi isterken herkes farklı şeyler diyor. Üzücü.
Sen ne sorun yaşadında bıdı bıdı yapıyon kral?Anlatamazsın hocam uğraşma. Bazıları kendi sorun yaşamadığından sorunsuz kabul ediyor amd'yi. Kimse şunu anlamıyor; Herkes amd'nin kendini geliştirip nvidiaya rakip olmasını ister. Nvidia kendine çeki düzen verir. Biz nvdia çalışanı değiliz ki amd'den nefret edelim. Tek istediğimiz biraz stabilite ve nvidianın tekel olmaması. Herkes aynı şeyi isterken herkes farklı şeyler diyor. Üzücü.
Senin özelinde söylemedim. Genel yazmıştım. Sen neden bu kadar tetiklendin?Hacım aynı şeyden bahsediyoruz ben sadece kendim sorun yaşamadığımı belirttim.
Hocam ben amd sorunsuz demedim ben sizi anlamıyorum bir kişinin her hangi bir amd karttan memnun kalmasına siz niye bu kadar tetikleniyorsunuz gece kabuslarınıza wattman veren amd kartlar mı giriyor takılmayın bu kadar sadece kendi kartımda sorun yaşamadığımı yazdım amma uzattınız mevzuyu
Üstat yani orda burda duydugunu mu konuşuyorsun,bizzat 5000 serisi kullandım hiçbir sorun yaşamadımSenin özelinde söylemedim. Genel yazmıştım. Sen neden bu kadar tetiklendin?
3 yıl rx 580 kullandım/kullanmaya çalıştım. O kadar wattman yedim ki artık oyun oynamaktan soğumuştum. 2 yıldır 1650s kullanıyorum. Daha güçsüz olmasına rağmen bir gram sorun yaşamıyorum. Amd haterı veya nvidia fanboyu değilim. Daha önceki mesajımda da dediğim gibi amd'nin gelişip nvidiaya dişli rakip olmasını istiyorum. Tekel olmasın artık nvidia. Orada burada duyduklarını konuşacak kadar duyarsız biri değilim. Lütfen fanatik olmayın ve dediklerimi anlamaya çalışın. İyi forumlar.Üstat yani orda burda duydugunu mu konuşuyorsun,bizzat 5000 serisi kullandım hiçbir sorun yaşamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Güncel driverlarda hiçbir sorun yok