Neler Yeni

Öneri intel arc a750 mi alınır yoksa 6600 veya 6600xt mi?

walter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Harun Önder
al arc a750 rdr de 6600den net daha iyi performans csde drop yapmaz etsde de drop yapmaz

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,542
İsim
Hacı

Mestha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
MESUT EREN NARCU
🤣 Ne oynuyorsun zula mı (!)
Gir bakalım uncharted, TLOU, Detroid 🤣
Son yıllarda çıkan neredeyse tüm AAA oyunları oynadım, evet yazdığın oyunları da oynadım karttan son derece mennumdum 2kya geçtiğim için değiştirdim
Mesaj otomatik birleştirildi:

🤣 Ne oynuyorsun zula mı (!)
Gir bakalım uncharted, TLOU, Detroid 🤣
Amdnin 6000 serisinde baya sıkıntılar var bu doğru bir çok kişiyi bezdirdi ama kendi kartınızla sorun yaşıyorsunuz diye bütün kartlar sorunlu olmuyor onu demek istiyorum

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,542
İsim
Hacı
Son yıllarda çıkan neredeyse tüm AAA oyunları oynadım, evet yazdığın oyunları da oynadım karttan son derece mennumdum 2kya geçtiğim için değiştirdim

Amdnin 6000 serisinde baya sıkıntılar var bu doğru bir çok kişiyi bezdirdi ama kendi kartınızla sorun yaşıyorsunuz diye bütün kartlar sorunlu olmuyor onu demek istiyorum
Bana mı anlatıyorsun bunu 🤣
AMD yi yaladım yuttum, bende olan bi sorun değil bir sürü insanda var bu sorun 🤣

Keepr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
845
İsim
Enes Altunışık
AMD yi yaladım yuttum, bende olan bi sorun değil bir sürü insanda var bu sorun 🤣
Anlatamazsın hocam uğraşma. Bazıları kendi sorun yaşamadığından sorunsuz kabul ediyor amd'yi. Kimse şunu anlamıyor; Herkes amd'nin kendini geliştirip nvidiaya rakip olmasını ister. Nvidia kendine çeki düzen verir. Biz nvdia çalışanı değiliz ki amd'den nefret edelim. Tek istediğimiz biraz stabilite ve nvidianın tekel olmaması. Herkes aynı şeyi isterken herkes farklı şeyler diyor. Üzücü.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,542
İsim
Hacı
Anlatamazsın hocam uğraşma. Bazıları kendi sorun yaşamadığından sorunsuz kabul ediyor amd'yi. Kimse şunu anlamıyor; Herkes amd'nin kendini geliştirip nvidiaya rakip olmasını ister. Nvidia kendine çeki düzen verir. Biz nvdia çalışanı değiliz ki amd'den nefret edelim. Tek istediğimiz biraz stabilite ve nvidianın tekel olmaması. Herkes aynı şeyi isterken herkes farklı şeyler diyor. Üzücü.
AMD yi benim kadar seven ve kızan yoktur.
Müthiş kartları var örneğin HD 5970.

ATI zamanından bilirim AMD yi.
Tüm kartlarını ezbere biliyorum 😅

Babangida Babayaro

80+ Bronze
1 yıldan fazla 6600 xt kullandım bir kere sorun yaşamadım ben şanslıyım galiba
Asus dual RX 6600 XT , Sapphire RX 6700, 6700 XT vardı . 6600 xt ve 6700 xtyi sistemlerle sattım . 6700 kullanıyorum . Bir hata almadım bu zamana kadar . Çok iyi kartlar . Whatmann hatası 5xxx serisinde çoktu .model ve seriye göre sorun olabiliyor . AMD 6xxx serisi ile toparladı.
Şahsen 6650 XT öneririm . Rtx 3060 ti performansında.

WOYAC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
sefa mert
sorum başlıktaki gibi
benim önerim rx6600 yada 6600xt olur ama tavsiyem rx6650xt almanızdan yana neredeyse 1 yıldır rx6650xt kullanıyorum bütçeniz var kesinlikle öneririm hiçbir hata vs almadım sıkıntısız kullanıyorum yeni nesil eski nesil her türlü oyunu rahatça oynuyorum

Mestha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
MESUT EREN NARCU
Hacım aynı şeyden bahsediyoruz ben sadece kendim sorun yaşamadığımı belirttim.
Hocam ben amd sorunsuz demedim ben sizi anlamıyorum bir kişinin her hangi bir amd karttan memnun kalmasına siz niye bu kadar tetikleniyorsunuz gece kabuslarınıza wattman veren amd kartlar mı giriyor takılmayın bu kadar sadece kendi kartımda sorun yaşamadığımı yazdım amma uzattınız mevzuyu

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
595
İsim
Murat Cemal
Wattman hatası 2020-2021 zamanında kaldı, cahil cahil konuşmayın, nvdia kart önerseniz anlayacağım, arc a750 ninde yazılımsal olarak biçok sıkıntısi var güç tüketimi 2 tane rx 6600 kadar.

Sen ne sorun yaşadında bıdı bıdı yapıyon kral?
Rtx 2060 kullandım 4 5 ay fh 4 oynayamadım sürekli oyundan attı sürücü 516 dan 534 sürücüsüne kadar, rx 5600 xt kullandım oyunlarda sıkıntı çekmedim ama bios modlamam falan gerekti sonasında cillop gibi kart oldu. Şu andada rx 6600 kullanıyorum hiçbir sorunum yok.
Her markanın her ürünü sıkıntı çıkarabilir buna hiçbir şey diyemezsin, çünkü gelecekte ne olur bilemezsin.

2. El alacaksan 6600 alınır, 0 alacaksan hepsinden iyi 6650 xyt var hemde onlardan ucuz ve güçlü onu al

6600 ve 6600 xt nin tek farkı birinin mem clock u 1750 diğeri 2000 oda bir fark yaratıyor tabi ama aradaki fiyat farkına değmez genelde 6600 2. El 4k 5k arası iken 6600 ler 5k-6k arasında 0 sa zaten hiç düşünme 6650 xt al geç o 2 sindende güçlü

Son düzenleme:

Keepr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
845
İsim
Enes Altunışık
Hacım aynı şeyden bahsediyoruz ben sadece kendim sorun yaşamadığımı belirttim.

Hocam ben amd sorunsuz demedim ben sizi anlamıyorum bir kişinin her hangi bir amd karttan memnun kalmasına siz niye bu kadar tetikleniyorsunuz gece kabuslarınıza wattman veren amd kartlar mı giriyor takılmayın bu kadar sadece kendi kartımda sorun yaşamadığımı yazdım amma uzattınız mevzuyu
Senin özelinde söylemedim. Genel yazmıştım. Sen neden bu kadar tetiklendin?

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
595
İsim
Murat Cemal
Senin özelinde söylemedim. Genel yazmıştım. Sen neden bu kadar tetiklendin?
Üstat yani orda burda duydugunu mu konuşuyorsun,bizzat 5000 serisi kullandım hiçbir sorun yaşamadım

Güncel driverlarda hiçbir sorun yok

Keepr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
845
İsim
Enes Altunışık
Üstat yani orda burda duydugunu mu konuşuyorsun,bizzat 5000 serisi kullandım hiçbir sorun yaşamadım

Güncel driverlarda hiçbir sorun yok
3 yıl rx 580 kullandım/kullanmaya çalıştım. O kadar wattman yedim ki artık oyun oynamaktan soğumuştum. 2 yıldır 1650s kullanıyorum. Daha güçsüz olmasına rağmen bir gram sorun yaşamıyorum. Amd haterı veya nvidia fanboyu değilim. Daha önceki mesajımda da dediğim gibi amd'nin gelişip nvidiaya dişli rakip olmasını istiyorum. Tekel olmasın artık nvidia. Orada burada duyduklarını konuşacak kadar duyarsız biri değilim. Lütfen fanatik olmayın ve dediklerimi anlamaya çalışın. İyi forumlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,010
Üyeler
163,591
Son üye
ilkayduru
Top Bottom