sorun ney? ben kullanıyorum 23.12.1Rx 6000 serisi kullananlar son surum drivermi kullaniyor yoksa eski surummu 3 haftadir 6650xt kullaniyorum illallah ettim bile
Hocam 23.7.1 kullaniyodum once cokmeler oldu duzelttim sonrada oyunlarda reset atmaya basladi video izlerken bile atiyldu simdi 23.9.1 e gecrim bakalim ne olacak simdiMesaj otomatik birleştirildi:
sorun ney? ben kullanıyorum 23.12.1
en güncel sürümü neden kullanmadın ? oyunlarda reset atıyorsa pc büyük ihtimal psu yetmiyor sanaHocam 23.7.1 kullaniyodum once cokmeler oldu duzelttim sonrada oyunlarda reset atmaya basladi video izlerken bile atiyldu simdi 23.9.1 e gecrim bakalim ne olacak simdi
Hocam masaustunde hic bir sey acik degilken bile atiyodu driver guncelledim 23.9.1 e duzeldien güncel sürümü neden kullanmadın ? oyunlarda reset atıyorsa pc büyük ihtimal psu yetmiyor sana
Hocam masaustunde hic bir sey acik degilken bile atiyodu driver guncelledim 23.9.1 e duzeldi
Son sürüm kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadımRx 6000 serisi kullananlar son surum drivermi kullaniyor yoksa eski surummu 3 haftadir 6650xt kullaniyorum illallah ettim bile
Oc yok stok hersey driver guncelledikten sonra kesildi zatenram marka nedir? overclock var mı? psu marka nedir?
Bende son surumemi gecsem acabaSon sürüm kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım
Temiz kurulum ile dene istersenOc yok stok hersey driver guncelledikten sonra kesildi zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende son surumemi gecsem acaba
Suanlik bir problem yok sorun yasarsam direk guncel driver a gecicemTemiz kurulum ile dene istersen
Sorunsuz (!) AMD saçmalayın yorumları görmüyor musun herkes bilir kişi kesilmişRx 6000 serisi kullananlar son surum drivermi kullaniyor yoksa eski surummu 3 haftadir 6650xt kullaniyorum illallah ettim bile
23.7.1 sorunlu sürüm.Hocam 23.7.1 kullaniyodum once cokmeler oldu duzelttim sonrada oyunlarda reset atmaya basladi video izlerken bile atiyldu simdi 23.9.1 e gecrim bakalim ne olacak simdi
Bütçe varsa 6600xt tabiiki.sorum başlıktaki gibi