Neler Yeni

Intel ARC A750

ConquerorXIV

80+ Gold

Armanc

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
498
İsim
Yusuf Armanc
4K olunca alırız. Resmen dolara karşı çıkıyor bu :D

Mesaj otomatik birleştirildi:

1 stok gözüküyor

• 28.05.2023
    Henüz deneme fırsatım olmadı lakin etiketi daha önceden açılmış hissiyatı bıraktı
    o*** h***2
    Kullanıcı bu ürünü ŞafakPC33 satıcısından aldı.

ConquerorXIV

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ConquerorXIV

80+ Gold
bu arada satıcı pek güvenilir durmuyor

Livaković

80+ Silver

1 stok gözüküyor
pazar poşetine koyup gönderirler sakın almayın stok 1 olan en son ürün aldığımda 1222 saatlik ürün çıktı lg monitör pazar poşetine monitörü sokup kutuya göndermiş

bu arada satıcı pek güvenilir durmuyor
stok 1 :D acaba neden bir zamanlar enayi gibi 0 diye trendyoldan en fiyat satıcısından ürünü aldım adamlara sormadan önce 0mı sorun çıksa iade alırmısınız diye 2 kere sordum evet dediler bir problem olduğunda iade alırız dediler problemdende büyük bir sorun olan teşhir ürünü 1222 saat çalıştırılmış ambalajları bile yok bu kadar rezil bir durum görmedim tamam bari teşhir ürün satıyon git ambalaj bul orijinal olan onları takta öyle gönderde anlamayalım

ConquerorXIV

80+ Gold
pazar poşetine koyup gönderirler sakın almayın stok 1 olan en son ürün aldığımda 1222 saatlik ürün çıktı lg monitör pazar poşetine monitörü sokup kutuya göndermiş
bana da öyle geldi. hepi topu 7 satış yapmış bir satıcı gibi duruyor. konu açtık ama dikkatli bakmadım kusura bakmayın. her yer dolandırıcı dolmuş.

Livaković

80+ Silver
bana da öyle geldi. hepi topu 7 satış yapmış bir satıcı gibi duruyor. konu açtık ama dikkatli bakmadım kusura bakmayın. her yer dolandırıcı dolmuş.
hocam estafurullah zamanında az çekmedim adamlar pazar poşetine koyup gönderdiler bildiğiniz pazar poşeti monitör toz içinde adama soruyorum bu nedir üretimdemi böyle geliyor diye alay ediyorum evet diyor birde utanmaz herif ben adamı aradım istemiyorum alıyormusun iade almıyormusun kafayı yedim hattını bin kere aradım satıcı sayfasından heryerden kötüledim artık adammı dayanamadı aracı firma trendyolmu satıcıyı darladı adamlar ürünü gönder iade alacaz dediler bende iade ettim para geri geldi böyle ufak tefek yerlerden alışveriş yapılmaz bu zamana kadar vatan mediamartk amazon gibi yerlerden aldım bir sıkıntımda iade aldılar değişim yaptılar 200 300ün lafını yapıcaz diye aylar boyunca bu ufak tefek satıcılarla başını ağrıtmak kimse almayın bakın 0dır ucuz diye kesinlikle almayın aracı hiçbirşey yapmaz almaıyn 100de 99 reşhir ürünüdür

Top Bottom