Bu baya eski test şuan böyle değil değerlerSıfır olarak bu fiyata alınabilir. Biraz dengesiz FPS veriyor. Bazı oyunlarda RTX 4060 gibi, bazı oyunlarda GTX 1060 gibi.
her 2senede bir ekran karti cikiyor almiyurum ulan bilgisayarAlmiyirum ulan ne 4060 ne arc 750 güzel bir şey olsa zaten bu site uyguna vermezdi. İşi gücü ıvır zıvırı satmak.
Kral bu kart 1 senede hiç mi güncelleme almicakSıfır olarak bu fiyata alınabilir. Biraz dengesiz FPS veriyor. Bazı oyunlarda RTX 4060 gibi, bazı oyunlarda GTX 1060 gibi.
Valla daha yeni sattım. Kart gayet iyi serin ve sessiz çalışıyordu. Forza Horizon 5 ultra yük altında 60-65 derecelerde takılıyordu.Ölü bi kart, 225W TDP cayır cayır yanıyor. Destek sorunları çözüldü ama rakipleri kadar oturmadı tam.
Aynı kartı mümkün değil kullanmıyoruz bir aydır güncelleme gelmedi hacı nasıl her hafta güncelleme geliyorBu kart baya iyi kendimde kullanıyorum her hafta güncelleme geliyor
He bide fps değerleride çok iyi ilk aldığımda volorantda yüksekte 230 alıyordum şuan 350-400+ veriyor.
diğer tüm oyunlarda bu şekil.
gelioduuuuuAynı kartı mümkün değil kullanmıyoruz bir aydır güncelleme gelmedi hacı nasıl her hafta güncelleme geliyor![]()