Neler Yeni

🔥İndirim Sparkle Intel Arc A750 5.674 TL

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,399
İsim
Volkan
Uygunsuz davranış
Serin derken 70 derece fan %100 de ekran kartının tam altında 12 cm 1600 RPM bir fan daha var kasada 8 fan var ve hava sıcak değil yazın görecez yalnız 150 watt çekince sıcaklık 65 düşüyor
AVEL MİSİN serindir herhâlde diyorum öyleyse alınır diyorum bende kullandım referans modeli çöp kart %80 fanda 80 dereceden aşağı inmediği yetmez gibi işlemcide ısınıyordu onun ısısından bunun blok tasarımı daha güzel ısınmıyordur muhtemelen dedim öyleyse alınır yazdım nerenizle okuyorsunuz yazdıklarımı anlamadım sabahtan beri senin gibi okuduğunu anlayamayan insanlarla uğraşıyorum yordunuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Erkan
AVEL MİSİN serindir herhâlde diyorum öyleyse alınır diyorum bende kullandım referans modeli çöp kart %80 fanda 80 dereceden aşağı inmediği yetmez gibi işlemcide ısınıyordu onun ısısından bunun blok tasarımı daha güzel ısınmıyordur muhtemelen dedim öyleyse alınır yazdım nerenizle okuyorsunuz yazdıklarımı anlamadım sabahtan beri senin gibi okuduğunu anlayamayan insanlarla uğraşıyorum yordunuzsen 450

AVEL MİSİN serindir herhâlde diyorum öyleyse alınır diyorum bende kullandım referans modeli çöp kart %80 fanda 80 dereceden aşağı inmediği yetmez gibi işlemcide ısınıyordu onun ısısından bunun blok tasarımı daha güzel ısınmıyordur muhtemelen dedim öyleyse alınır yazdım nerenizle okuyorsunuz yazdıklarımı anlamadım sabahtan beri senin gibi okuduğunu anlayamayan insanlarla uğraşıyorum yordunuz
Ben Intel in ilk modelini kullanmadım bilmiyorum avel olayı doğru sattığın kartı tekrar almak istemen bunu gösteriyor.

Bünyamina

80+ Platinum

PANTÜRK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Burak Taşdemir
Sıfırdan toplu sistem dizecekseniz ne kadar uygun olursa olsun alınmaz çünkü alev topu bu kart. He dersen ki ben rx 570 den geçicem ikinci el almak istemiyorum sadece ekran kartını yükselteceğim diyorsanız alınır. Ama bana kalsa almama yönü daha ağır basıyor.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,399
İsim
Volkan
Uygunsuz davranış
Ben Intel in ilk modelini kullanmadım bilmiyorum avel olayı doğru sattığın kartı tekrar almak istemen bunu gösteriyor.
dfglşbhkzzadfjşşkdfşujşşdfghnşnfgklşnfglsşlgh olum siz nasıl okuyorsunuz yazdıklarımı hiç mi kitap okumuyorsun ben almak mı istiyorum dedim sakat mısın birader, sen olmayan şeyleri söyleyip duruyorsun bu fiyata bu modeli almak isteyene eski referans model gibi ısınmıyorsa güzel fiyat ihtiyacı olan için alınabilir diyorum ben almak istiyorum diye bir yazı yada kelime kullandım mı madde kullanıp foruma mı giriyorsunuz siz ben anlamadım sen en iyisi bir göz doktoruna git yada nörolojiye kafanda kurup buraya denilmeyen şeyleri denmiş gibi gösteriyorsun.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,399
İsim
Volkan
Sıfırdan toplu sistem dizecekseniz ne kadar uygun olursa olsun alınmaz çünkü alev topu bu kart. He dersen ki ben rx 570 den geçicem ikinci el almak istemiyorum sadece ekran kartını yükselteceğim diyorsanız alınır. Ama bana kalsa almama yönü daha ağır basıyor.
bende almam zaten referans olan alev topuydu bu nasıl bilmiyorum blok tasarımı daha ferah duruyor ısınıyorsa bilmiyorum ama ikinci ele güvenmiyorum diyene alınır güzel fiyat ama kasanın camı açık olsa daha iyi :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Erkan
bende almam zaten referans olan alev topuydu bu nasıl bilmiyorum blok tasarımı daha ferah duruyor ısınıyorsa bilmiyorum ama ikinci ele güvenmiyorum diyene alınır güzel fiyat ama kasanın camı açık olsa daha iyi :D
Hadi arkadaşım sen yoluna ben yoluma yanliş şeyler yazıyorsun yazma

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Arslan Sarıkaya
i5 3330'a bunu almak istiyorum. mantıklı mı sizce? tam performans kullanamayacağımın farkındayım. ileride işlemci değiştirirsem tekrar aynı ekran kartını kullanmak için istiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Erkan
Low ayarlara çek ultra ayarla ne gerek var ki 2 k da görüntü güzel olur

coolsnow

80+
Battlemage serisi için stok eritiliyor gibi, aynı paraya yeni seriyi alabiliriz umarım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,683
Üyeler
168,022
Son üye
batubaba619
Top Bottom