Neler Yeni

İntel Arc a770 Ekran Kartı

SadeceSeyf

80+ Gold
Bildiğim kadarıyla Directx problemlerini çözdüler.Ama bu yine de problemlerin bittiği anlamına gelmiyor. Shop programlarında ve bazı oyunlarda 10 15 dakika geçtikten sonra siyah ekran ve mavi ekran hataları ile karşılaşan kişiler varmış. Ben de almaya yinetlenmiştim.
1673899203215.png

Bu modeli.Ama çok yüksek güç tüketimi de varmış. 6800 xt veya 6900xt den fazla enerji tüketimi var. Newegg yorumlarında hepsini yazmışlar oraya bakabilirsiniz. Intel işlemci ve ekran kartı stabiletesi olursa zaten muazzam olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Orçun Şanlı
Bildiğim kadarıyla Directx problemlerini çözdüler.Ama bu yine de problemlerin bittiği anlamına gelmiyor. Shop programlarında ve bazı oyunlarda 10 15 dakika geçtikten sonra siyah ekran ve mavi ekran hataları ile karşılaşan kişiler varmış. Ben de almaya yinetlenmiştim.Alıntıyı görüntüle
Bu modeli.Ama çok yüksek güç tüketimi de varmış. 6800 xt veya 6900xt den fazla enerji tüketimi var. Newegg yorumlarında hepsini yazmışlar oraya bakabilirsiniz. Intel işlemci ve ekran kartı stabiletesi olursa zaten muazzam olur
teşekkür ederim verdiğin bilgi için hemen bakıyorum

milenix

80+ Gold
Bildiğim kadarıyla Directx problemlerini çözdüler.Ama bu yine de problemlerin bittiği anlamına gelmiyor. Shop programlarında ve bazı oyunlarda 10 15 dakika geçtikten sonra siyah ekran ve mavi ekran hataları ile karşılaşan kişiler varmış. Ben de almaya yinetlenmiştim.Alıntıyı görüntüle
bence çözerler daha yeni çıktı sonuçta + olarak intel dahili grafikle render performansını iki katına çıkartan teknoloji vardı yanlış hatırlamıyorsam

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Orçun Şanlı
bence çözerler daha yeni çıktı sonuçta + olarak intel dahili grafikle render performansını iki katına çıkartan teknoloji vardı yanlış hatırlamıyorsam
yazılımsal sıkıntıları olduğu halde rtx 3060 la kapışıyor kanka yazılımsal sıkıntıları olmadığı hali cezbediyor beni
vramin 16gb olmasıda ayrı bir güzel

milenix

80+ Gold
yazılımsal sıkıntıları olduğu halde rtx 3060 la kapışıyor kanka yazılımsal sıkıntıları olmadığı hali cezbediyor beni
vramin 16gb olmasıda ayrı bir güzel
eğer yazılım işini çözerse ekran kartı piyasasında yeni rakip görmek güzel olur hemde sonunda nvidiaya gerçekten bir rakip çıkmış olacak olmasıda ayrı güzel belki fiyatları aşağı çekebilir intel bu kartlarla

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Orçun Şanlı
eğer yazılım işini çözerse ekran kartı piyasasında yeni rakip görmek güzel olur hemde sonunda nvidiaya gerçekten bir rakip çıkmış olacak olmasıda ayrı güzel belki fiyatları aşağı çekebilir intel bu kartlarla
denemeye değermi peki kanka

Cihangir

80+ Gold
İntelin yeni çıkardığı ekran kartı hakkında ne düşünüyorsunuz? Almayı düşünüyorum ama içimde tereddütler var.
bende almayı düşünüyordum kuzene kararsızım alınır mı ki

R3b311i0n_01

80+ Bronze
silindi

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,539
Üyeler
161,081