Neler Yeni

🔥İndirim INTEL ARC B580 12GB 10.832Tl 🔥🔥

Ben 8500 liraya asus dual satıyorum 6700xt
kral kart 2 fanlı kasama sıyıyor 3 fanlılar 9 10 tl kasama sığmıyordu bende 2 lira fazla olsun elden olsun ev kullanıcı olsun dedim bunu aldım kasamada sığıyor ve içi vs açılmamış %25 fanla 65c yi geçmiyor tek sorun garanti oldu benim için

kral kart 2 fanlı kasama sıyıyor 3 fanlılar 9 10 tl kasama sığmıyordu bende 2 lira fazla olsun elden olsun ev kullanıcı olsun dedim bunu aldım kasamada sığıyor ve içi vs açılmamış %25 fanla 65c yi geçmiyor tek sorun garanti oldu benim için
ne kadar olursa olsun fazla vermişin ama bize güle güle kullan demek düşer.

R5 7500F işlemci ile darbogaz yapar mı bu? 360mm sıvı soğutucu takılı

Naptın be kanka vallahi içim acıdı bende o kartı almayı düşünüyorum en fazla 7-7.5 veririm daha yukarısını vermem. Kendi şehrinde yoksa bile param güvendeyle satanlar vardı 8'e 9'a falan keşke onlara baksaydın hem daha güvenilir hem daha ucuz. RTX 3080 parası senin verdiğin para.

Biraz daha düşşe tam fiyatı

Ya sence 2.el 3070 Almak mı mantıklı yoksa bu kartı almak mı ? İntelde driver sıkıntısı var diyorlar
Fiyatlar ayni ise performans olarak tamamen aynı sayılırlar,ama biri sıfır biri ikinci el,cok fazla eski oyun oynayan biriyseniz b580 tavsiye etmem çünkü eski oyunlara optimize olamamış bi kart,onun dışında aktif olarak kullanıyorum bi aybini gormedim kartın, performans olarak çok güzel.

3070’i miningli olarak düşünüp kararını ver.
Hepsi mining olarak görmekte nebiliym :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fiyatlar ayni ise performans olarak tamamen aynı sayılırlar,ama biri sıfır biri ikinci el,cok fazla eski oyun oynayan biriyseniz b580 tavsiye etmem çünkü eski oyunlara optimize olamamış bi kart,onun dışında aktif olarak kullanıyorum bi aybini gormedim kartın, performans olarak çok güzel.
Genellikle programlama oyun yazılımı yapma ve blender işleriyle uğraşırım ayrıca editleme de yapılacak bir kaç ay sonrada satılacak . Yani satma potansiyelininde yüksek olmasını istiyorum

Hepsi mining olarak görmekte nebiliym :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Genellikle programlama oyun yazılımı yapma ve blender işleriyle uğraşırım ayrıca editleme de yapılacak bir kaç ay sonrada satılacak . Yani satma potansiyelininde yüksek olmasını istiyorum
b580 piyasasını bilmiyorum ama yeni kart onun dışında dediğiniz işleri yapacaksanız nvıdıa kart almak daha mantıklı geldi bana

Geri