Neler Yeni

Intel Arc B580 12 GB GPU 10832 TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
abbas
sarı sitede satılmasıyla alakası yok.5070 de satılıyor hatta daha fazla satan var.
kanka onlar kredi kartındaki limiti nakite çevirmek için yapanlar, 5070'in sıkıntısı yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence kötü degil vram olarak birde yazılımında Zexxs diye birsey var aynı nvida dlss gibi calısıyor bence ilerde gelicek driver guncellemeleri ile duzeltilcegini dusunuyorum
ben kendim intel kartı kullandım (a770) oradan biliyorum hocam sallamıyorum merak etmeyin.

Boş konuşmayın be kardeşim en sorunsuz çıkış yapan kartlardan bir tanesi B580. Sarı sitede 5070-5080'de satılıyor onlarda mı sorunlu? :LOL:
a770 kullandığım için driver sorunlarını kendim gördüm bizzat ne boş konuşması? sen hiç intel kartı kullandın mı ki savunuyorsun?

Knispel

80+ Bronze
kanka onlar kredi kartındaki limiti nakite çevirmek için yapanlar, 5070'in sıkıntısı yok.

ben kendim intel kartı kullandım (a770) oradan biliyorum hocam sallamıyorum merak etmeyin.

a770 kullandığım için driver sorunlarını kendim gördüm bizzat ne boş konuşması? sen hiç intel kartı kullandın mı ki savunuyorsun?
Sana diyorum ki B580 sorunsuz çıktı sen bana diyorsun A770 kullanıyorum driver sorunu var? Kendi yazdığın şeylerle çelişiyorsun ayrıca hayır kullanmıyorum fakat bütün incelemelerini ve kullanıcı yorumlarını okudum driver sorunundan dert yanan kimse yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Sakar Bey
Bu kartı ilk çıktığından beri aktif olarak kullanıyorum. İlk zamanlarda oyunlarda farklı problemler olabiliyordu. Ama ilk günden beri kart neredeyse haftada 2 güncelleme alıyor. İntel ekibi kartı aktif olarak geliştiriyor. Yaklaşık 1.5 aydır hiçbir problemle karşılaşmadım. Bu fiyatlara alınabilecek en iyi kart bu. Bütçesi olan zaten gider daha iyi bir kart alır. Bütçeniz mütevazı ise bu karta hemen çökün.

Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
abbas
Sana diyorum ki B580 sorunsuz çıktı sen bana diyorsun A770 kullanıyorum driver sorunu var? Kendi yazdığın şeylerle çelişiyorsun ayrıca hayır kullanmıyorum fakat bütün incelemelerini ve kullanıcı yorumlarını okudum driver sorunundan dert yanan kimse yok.
Yahu adamlar a770'e ayrı b850'e ayrı driver mi veriyor hocam valla boş yapıyorsun marka fanatikliğine gerek var mı? Hala sorunlu olduğu oyunlar var mesela CS2'de yerin dibini görüyor performans olarak. 3-5 arkadaşın varsa illa CS atıyorsundur girdiğin zaman o kadar para verdiğin kartın hakkını vermiyor. Bunu alana kadar gidip AMD ya da Nvidia ekran kartı al keyfine bak en azından yıllardır ne olduğu belli marka. Ben intel'in işlemciye entegre grafik driver'ını kurarken bile mavi ekran yiyorum yıl olmuş 2025 intel şu yazılımı düzeltmediği sürece kas gücü olarak 4090 ile aynı güçte kartı getirip 10 bin tl'ye satsın gene alınmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Sakar Bey
Yahu adamlar a770'e ayrı b850'e ayrı driver mi veriyor hocam valla boş yapıyorsun marka fanatikliğine gerek var mı? Hala sorunlu olduğu oyunlar var mesela CS2'de yerin dibini görüyor performans olarak. 3-5 arkadaşın varsa illa CS atıyorsundur girdiğin zaman o kadar para verdiğin kartın hakkını vermiyor. Bunu alana kadar gidip AMD ya da Nvidia ekran kartı al keyfine bak en azından yıllardır ne olduğu belli marka. Ben intel'in işlemciye entegre grafik driver'ını kurarken bile mavi ekran yiyorum yıl olmuş 2025 intel şu yazılımı düzeltmediği sürece kas gücü olarak 4090 ile aynı güçte kartı getirip 10 bin tl'ye satsın gene alınmaz.
3 aydır i5 14400f ve arc b580 sistemle cs2 oynuyorum. Söylediğin problemlerin hiçbirini yaşamadım. Performans olarak monitörüm 180 hz olduğu için cs2yi 180 fpsye sabitliyorum. Yerinden oynadığını görmedim.

soulmash

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Enver Aydın
Bu karti alsam sistemimde iyi performans alabilir miyim acaba ?
Sistem:
İşlemci: Ryzen 5 3600
Anakart: MSI b450m
Ekran kartı: msi 1660ti Gaming X
Ram: 2x8gb 3600mhz cl16
PSU: 750w 80+
Monitör: AOC 240Hz 1ms TN panel

Halloween

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Ertan
Millet peki bu kart için en tatlı fiyat performans işlemci olarak ne gider ?

xFxem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Cem
Bu karti alsam sistemimde iyi performans alabilir miyim acaba ?
Sistem:
İşlemci: Ryzen 5 3600
Anakart: MSI b450m
Ekran kartı: msi 1660ti Gaming X
Ram: 2x8gb 3600mhz cl16
PSU: 750w 80+
Monitör: AOC 240Hz 1ms TN panel
ddr5 sistemlerde öneriliyor min 7500f olmalı kanımca

Knispel

80+ Bronze
Demek ki sana sorunlu kart gelmiş. Yine söylüyorum B580 kullanıp driver sorunundan dert yanan senden başka kimseyi görmedim ne yabancı forumlarda ne de Türk forumlarında. Bunun fanatiklikle bir alakası da yok zaten AMD kullanıyorum İntel hiç kullanmadım neden savunayım boş yere.

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
651
İsim
Yunus Emre Uzun

Elessar

80+ Bronze
Almayın yazılımı çok kötü alan bin pişman anında satıyor sarı sitede.
Tutturmuşsunuz yazılım kötü de kötü diye. İntel ekran kartı pazarına ilk girdiği zamanlar en fazla 1-2 ay driver sorunu yaşandı daha sonra hiç bir driver sorunu görmedim hele B580'de sorun falan yok mabadınızdan uydurmayı bırakın. AMD 7000 serisini çıkarttığı zaman anca Wattman hatalarını düzeltti bu kadar konuşulmadı.

Top Bottom