Halloween
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 431
sağlık olsun be bro şuan hangi ekran kartı kullanıyonHiç olmadı ki
sağlık olsun be bro şuan hangi ekran kartı kullanıyonHiç olmadı ki
İmzam da yazıyorsağlık olsun be bro şuan hangi ekran kartı kullanıyon
ben onu nostalji olsun diye yazdın sandım. bu nedir yaw sende ölmüşsün haberin yokİmzam da yazıyor
Haberim var, para yokben onu nostalji olsun diye yazdın sandım. bu nedir yaw sende ölmüşsün haberin yok
R5 5600 ile tam performans çalışmıyor ve tam optimize olamıyor birbirine bu ikili,o yüzden pek tavsiye etmem , işlemciniz bı tık daha üst düzey (5700x3d-i5 14 -r5 7500f vs vs.) olsa mantıklı bir takas olurdu ama bu hali ile çok mantıklı gelmediArkadaşlar merhaba, şu an kasamda kullandığım ASUS Dual GeForce RTX 4060 OC 8GB ekran kartının 2 yıldan fazla garantisi var. Sizce bu kart, Intel Arc B580 ekran kartıyla takas edilir mi? Takas etmeyi düşünüyorum, tabii takas edecek birisini bulursam. VRAM olayı yüzünden takas etmek istiyorum. Bir de ileride sürücü sorunları düzelince Intel Arc B580’in çok daha iyi bir ekran kartı olacağını düşündüğüm için…
Not: Monitörüm 1080p, işlemcim ise AMD Ryzen 5 5600. DDR4 destekli bir anakartım var. Kartı takas edersem bu sistemde kullanacağım.”
Anladım hocam ilerde düşüneyim mi yapmayı?R5 5600 ile tam performans çalışmıyor ve tam optimize olamıyor birbirine bu ikili,o yüzden pek tavsiye etmem , işlemciniz bı tık daha üst düzey (5700x3d-i5 14 -r5 7500f vs vs.) olsa mantıklı bir takas olurdu ama bu hali ile çok mantıklı gelmedi
Hocam işlemci yükseltme şansınız varsa şuanda alabilirsiniz bı kaç ay sonra işlemci yükseltebilirseniz.Bi kaç ay düşük performans kullanıp sonra işlemci güncellemesi ile güzel bı performans yakalayabilirsiniz.Anladım hocam ilerde düşüneyim mi yapmayı?
Ekran kartın varmı aktif olarak5600 var alıyım mı ?
hocam ben almayacağım takas düşünüyorum sistemi alalı daha 8 ay oldu o zaman içeri girmiş oluyorum. İşlemcide yükseltemem çünkü elimdekini satıp ne kadar katmam gerekiyor daha iyisini almak için şuan ram yükseltmeyi düşünüyordum 2x8 ddr4 ram var 2x16 yapmayı düşünüyorum nasıl fikir sizce.Hocam işlemci yükseltme şansınız varsa şuanda alabilirsiniz bı kaç ay sonra işlemci yükseltebilirseniz.Bi kaç ay düşük performans kullanıp sonra işlemci güncellemesi ile güzel bı performans yakalayabilirsiniz.
O zaman boşuna takasa girmeyip diğer parçaları yükseltin hocam,ram 2x16 yaparak başlayabilirsiniz mesela bütçeye bağlı olarakhocam ben almayacağım takas düşünüyorum sistemi alalı daha 8 ay oldu o zaman içeri girmiş oluyorum. İşlemcide yükseltemem çünkü elimdekini satıp ne kadar katmam gerekiyor daha iyisini almak için şuan ram yükseltmeyi düşünüyordum 2x8 ddr4 ram var 2x16 yapmayı düşünüyorum nasıl fikir sizce.
imkan varsa am5 yükseltmesi yap ikinci elden biraz kovalayınca 7500F bulunabiliyor 4500-5000 TL civarlarına ve sendeki 5600 işlemciyi çok rahat 3000 TL satabilirsinhocam ben almayacağım takas düşünüyorum sistemi alalı daha 8 ay oldu o zaman içeri girmiş oluyorum. İşlemcide yükseltemem çünkü elimdekini satıp ne kadar katmam gerekiyor daha iyisini almak için şuan ram yükseltmeyi düşünüyordum 2x8 ddr4 ram var 2x16 yapmayı düşünüyorum nasıl fikir sizce.