Yardım INTEL ARC B580 - INTEL OC AYARLARI

zeosaN

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhabalar,

23.09.2025 tarihli güncelleme sonrası Intel Graphics Software üzerinden yaptığım OC ayarları varsayılana döndürmeme rağmen oyunlarda drop yiyorum, işlemciden kaynaklı darboğaz yaşıyor olma ihtimalim de var ancak öncesinde hiç problem yaşamamıştım.
Özellikle Arena Breakout Infinite oyununda açılışta ve arayüzde problem yaşıyorum. FPS değerlerim 100 altına düşmüyor ancak anlık drop çok olmaya başladı.
Bilgisi olan ya da benzeri durum yaşayan arkadaşlardan yardım rica ederim

Son düzenleme:
DDU ile temiz kurulum yapmanı tavsiye ederim.
Denedim ancak yine drop yiyorum, 2. ekranda youtube videosu açıkken kimi zaman donuyor ekran ve reset gerekiyor, kimi zaman takılıp hemen düzeliyor.

Aynı sürücü kurulu ve fabrikasyon ayarlarıyla oynamama rağmen bende stabil. Siz eski sürücülere dönmeyi denediniz mi?
1759239081811.webp

Aynı sürücü kurulu ve fabrikasyon ayarlarıyla oynamama rağmen bende stabil. Siz eski sürücülere dönmeyi denediniz mi? Alıntıyı görüntüle
Aynı şekilde voltaj ayarını değiştirmeden Güç sınırı 105 - Frekans 175 - Vram 19.5 yaptım ayarları. Dün tamamen temizleyip 0dan kurdum sürücüyü ancak arada takılıyor...

Aynı şekilde voltaj ayarını değiştirmeden Güç sınırı 105 - Frekans 175 - Vram 19.5 yaptım ayarları. Dün tamamen temizleyip 0dan kurdum sürücüyü ancak arada takılıyor...
hocam eski sürücüleri denediniz mi peki? denemediyseniz 7028 veya sonrası bir sürücüyü kurup öyle deneyin. daha eskileri denemeyin

hocam eski sürücüleri denediniz mi peki? denemediyseniz 7028 veya sonrası bir sürücüyü kurup öyle deneyin. daha eskileri denemeyin
Onu da deneyeyim teşekkür ederim hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,904
Üyeler
183,183
Son üye
MonkeyD.Luffy
Geri