Intel ARC B770 Geliyor!

Akanzai

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
285
Intel sosyal medyada doğruluğunu onaylamış.B770 ekran kartı için "harika bir tercih, takipte kalın" ifadesini kullandı.Kartın RTX 5060 rakibi olacağı söyleniyor.Tanıtım ise Computex 2025 de yapılacağı düşünülüyor.Nediyorsunuz? Yeni bir f/p gelir mi? Intel ciddi ciddi ekran kartlarını genişletiyor.

Intel sosyal medyada doğruluğunu onaylamış.B770 ekran kartı için "harika bir tercih, takipte kalın" ifadesini kullandı.Kartın RTX 5060 rakibi olacağı söyleniyor.Tanıtım ise Computex 2025 de yapılacağı düşünülüyor.Nediyorsunuz? Yeni bir f/p gelir mi? Intel ciddi ciddi ekran kartlarını genişletiyor.

F/p olursa tadından yenmez.

F/P olarak gelir herhalde. yazılımı iyi yapsalar tam F/P aslında da şu an bir şey diyemem

e bu intel hani ekran kartı birimini kapatıyordu :o

Intelin gpu bölumu çaycı Hüseyin'in ölum haberi gibi ayda bir kapanıp tekrar ortaya cikiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,738
Üyeler
184,676
Son üye
Mathiasrex
Geri