Neler Yeni

İNTEL ARC EKRAN KARTLI SİSTEM NASILDIR?

Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Barış Seyhan
evet fırsatlarda 8 gb versiyonu 19900 e satılmıştı geçen böyle devam ederse 16gb versiyonu 20-22k arasında olur
Hani şu saniyesinde biten sistemlerden mi? Onları almak çok zor, arkadaşın onları beklemesi saçma olur. Stoğu fazla olan bir indirim bulduğunda almalı bence.

sadecekin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Ekin Büyükyağcı
Hani şu saniyesinde biten sistemlerden mi? Onları almak çok zor, arkadaşın onları beklemesi saçma olur. Stoğu fazla olan bir indirim bulduğunda almalı bence.
Bende senin gibi düşünüyordum taa ki telefon üzerinden 50 stoğu olan goat v4 alana kadar. Şans bu belki alır

egecabbar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
814
İsim
Ege
20 ye kadar cıkarım monitör klavye ve diğer çevre birimleri ile Max 28000
Mesaj otomatik birleştirildi:

İtopya olsun
İtopya neden olsun ? Bir zorunluluk yoksa 28k ya çok daha doğrularını yaparız. İsterseniz bana özelden yazın, farklı bir yerden iletişime geçip güzel bir sistem yapabiliriz. Veya burdanda olur eğer aktifseniz.

vasto

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Davut efe şahin
İtopya neden olsun ? Bir zorunluluk yoksa 28k ya çok daha doğrularını yaparız. İsterseniz bana özelden yazın, farklı bir yerden iletişime geçip güzel bir sistem yapabiliriz. Veya burdanda olur eğer aktifseniz.
İtopyaya babam güveniyor ben de

egecabbar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
814
İsim
Ege
İtopyaya babam güveniyor ben de
İtopya günümüzde güzel sistemler vermiyor. Geçen haftalarda bir kaç güzel sistem vardı ama şu sıralar yok. Bu yüzden farklı sitelere bakmak daha doğru. Eğer uygunsa bakalım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,918
Üyeler
161,161
Son üye
Kayradecnn
Top Bottom