Hocam psu kasayı aldığımda içinde çıktı işlemci 5 5600PSU modeline ve işlemciye bağlı ama büyük ihtimalle yetecektir.
yeterlidirHocam psu kasayı aldığımda içinde çıktı işlemci 5 5600
Hocam psu kasayı aldığımda içinde çıktı işlemci 5 5600
Hocam aynn powerboster kasa bütçe ona yetiyordu diye onu almıştım. 12v kanalı ne oluyor . Birde benim kasada kule tipi soğutucu var o normale göre daha fazla güç ısıtıyor ya sorun olmaz değil miPowerboost tarzı bir 500w ise bir ara değiştirin o tarz güç kaynaklarının 12v kanalından kayıpları çok oluyor ve ömürleri güvenilir markalara göre kısa oluyor. Sisteminiz için 500w yeterli hocam.
hocam kule tipleri evet büyük ama güçle alakasız ki gücü alıp sadece fanı döndürüyor istediği kadar heybetli olsun aldığı güç sadece fanı döndürmek içinHocam aynn powerboster kasa bütçe ona yetiyordu diye onu almıştım. 12v kanalı ne oluyor . Birde benim kasada kule tipi soğutucu var o normale göre daha fazla güç ısıtıyor ya sorun olmaz değil mi
Benim pc parçalarından pek bilgim yok o yüzden sormak istedimhocam kule tipleri evet büyük ama güçle alakasız ki gücü alıp sadece fanı döndürüyor istediği kadar heybetli olsun aldığı güç sadece fanı döndürmek için![]()
Hocam birde şey soracam 11 k bütçe var b580 almayı düşünüyorum sizce alsam mıhocam kule tipleri evet büyük ama güçle alakasız ki gücü alıp sadece fanı döndürüyor istediği kadar heybetli olsun aldığı güç sadece fanı döndürmek için![]()
hocam çok bilmiyorum o ekran kartını yorum yapmam yanlış olur ama kendim şu an gtx ekran kartı kullanıyorum r5600 işlemcim ile yakın dönemde ikinci elde 4060lar düşerse 4060 düşmezse 3060ti tercih edeceğim sıfır düşünmüyorumBenim pc parçalarından pek bilgim yok o yüzden sormak istedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam birde şey soracam 11 k bütçe var b580 almayı düşünüyorum sizce alsam mı
İkinci ellerde sıkıntı oluyor ya bazenhocam çok bilmiyorum o ekran kartını yorum yapmam yanlış olur ama kendim şu an gtx ekran kartı kullanıyorum r5600 işlemcim ile yakın dönemde ikinci elde 4060lar düşerse 4060 düşmezse 3060ti tercih edeceğim sıfır düşünmüyorum
hocam öyle düşünmenizi anlıyorum fakat yıllardır ikinci el ürün alıp sattığımdan artık bir ürünü nasıl alacağımı biliyorum tabi ki de sorunlar çıkabilir ama aradaki fiyat farkı bu riske değer çünkü bu ekran kartları 12 13k gibi fiyatları hak etmiyor daha geçen ay 7500e ilanda olan bir 4060 vardı bütçem olmadığından alamamıştım zaten sizin sorunuz farklıydı 580 alınır mıydı kart yeni olduğundan çok bir şey söylemem doğru olmaz ama forumda kartı kullanan bir sürü hocam varİkinci ellerde sıkıntı oluyor ya bazen
Hocam aynn powerboster kasa bütçe ona yetiyordu diye onu almıştım. 12v kanalı ne oluyor . Birde benim kasada kule tipi soğutucu var o normale göre daha fazla güç ısıtıyor ya sorun olmaz değil mi