🔥İndirim 🔥🔥İntel Bedava Oyun Bundle'ı (Mail geldiyse yada Hesabınız varsa) 🔥🔥

ha siz önceden intel hesabınız vardı
Evet vardı zaten açıklamada belirttim hesabı olanlarda şans yüksek çünkü mailde toplulukda olanlara jest gibi bir mail atmışlar. Bende belki sizlerde faydalanırsınız diye bir konu açtım denemekten zarar gelmez! YA TUTARSA 😁😁

dediğim gibi intel gaming accese e posta bildirimi açın bir kaç güne yollarlar

Evet vardı zaten açıklamada belirttim hesabı olanlarda şans yüksek çünkü mailde toplulukda olanlara jest gibi bir mail atmışlar. Bende belki sizlerde faydalanırsınız diye bir konu açtım denemekten zarar gelmez! YA TUTARSA 😁😁
bakalım kurcalayacam biraz olursa tadından yenmez günlerdir microsoft flight simulator oynuyorum başka seçeneğim yok işin kötüsü zevkte alıyorum

öncelikle yanlış hatırlamıyorsam intel gaming accesten e posta bildirimi almayı açmanız gerekiyordu. Ben bunları yaptıktan yaklaşık 6 gün sonra keyi alabildim
1000039438.webp

Burası mı hocam

Benim bildirimlerim zaten açıkmış ama bana bir kampanya sunmamış ilginç hesabım çok önceden vardı

Benim bildirimlerim zaten açıkmış ama bana bir kampanya sunmamış ilginç hesabım çok önceden vardı
Destek bölümü var desteğe yaz kesin dönüş yaparlar diye düşünüyorum. durumu belirt hatta konuyu bile gösterebilirsin bence denemekten zarar gelmez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,158,119
Üyeler
183,951
Son üye
UstaSplinterr
Geri