anakart a herhangi bir sorun vermez demi ve laptop ta harici bir ekran kartı yok bu işlemciyi takarsam görüntü alabilirmiyimDeğiştirilebiliyor, 35w yerine 45w takarsanız ısınma yapabilir veya adaptör yetmeyebilir.
Vermez.Mesaj otomatik birleştirildi:
anakart a herhangi bir sorun vermez demi ve laptop ta harici bir ekran kartı yok bu işlemciyi takarsam görüntü alabilirmiyim
peki ekran kartı çip seti uyarmı şuan gm45 var onunla alakalı pek bilgi bulamadımdaVermez.
65W adaptör yetmeyebilir.peki ekran kartı çip seti uyarmı şuan gm45 var onunla alakalı pek bilgi bulamadımda
ve adaptörüm 65 w büyük ihtimalle yeteceğini zannediyorum
90w şarj aleti alırsam olur biter ama çipset konusu kafama takıldı gm45 le uyumlu olurmu (ekran kartı çip seti)65W adaptör yetmeyebilir.
90
90w şarj aleti alırsam olur biter ama çipset konusu kafama takıldı gm45 le uyumlu olurmu (ekran kartı çip seti)Alıntıyı görüntüle
buraya bakınca destekliyor öyleyse işlemciyi alacağım ve şarj aletini değişeceğim olup bitecek
Mantıkken evet. Kaç GB ram kullanıyorsunuz?buraya bakınca destekliyor öyleyse işlemciyi alacağım ve şarj aletini değişeceğim olup bitecek
4gb .bi sorum daha olucak anakart çipseti gl40 onunla alakalı bir şey yok demi.çünkü ekran kartı çipseti gm45Mantıkken evet. Kaç GB ram kullanıyorsunuz?
4gb .bi sorum daha olucak anakart çipseti gl40 onunla alakalı bir şey yok demi.çünkü ekran kartı çipseti gm45
kral ben birşeyi anlamadım bazı yerlerde qx9300 destekler diyor bazı yerlerde desteklemez diyor nasıl yapmalıyım ve senin attığın site anakart çipseti ile alakalı demi ekran kartı ile alakallı değil