minimum sistem gereksinimleri demek 30 fps demek ekran kartı çok eski açsa bile 20 30 dan yukarı çıkmazminimum sistem grk. de 4 gb ram vardı da
Oynarsın ama o boş 4GB ram istiyor yani enaz 6GB ram olması biraz rahatlatır ör 2 GB Windows tüketecek kalan 4GB oyun tüketecekminimum sistem grk. de 4 gb ram vardı da
anladım peki bu haliyle ort.kaç fps oynatırOynarsın ama o boş 4GB ram istiyor yani enaz 6GB ram olması biraz rahatlatır ör 2 GB Windows tüketecek kalan 4GB oyun tüketecek
30 fps açsa şükrederimminimum sistem gereksinimleri demek 30 fps demek ekran kartı çok eski açsa bile 20 30 dan yukarı çıkmaz
Eski pcde ondan daha iyiydi en düşükte 30-40fps aldım açsa bile 20fps max alırsınanladım peki bu haliyle ort.kaç fps oynatır
Mesaj otomatik birleştirildi:
30 fps açsa şükrederimakıcı olmasada oynatır en azından
Seninkine benzer sistemim vardı Minecraft'ta 10 FPS vermiyordu pek vereceğini sanmıyorumanladım peki bu haliyle ort.kaç fps oynatır
30 fps açsa şükrederimakıcı olmasada oynatır en azından
4 gb olsa rami 4 gb alıcam ama max 2 gb var ddr2Eski pcde ondan daha iyiydi en düşükte 30-40fps aldım açsa bile 20fps max alırsın
benim şuan yazdığım pc intel atom 1.44 ghz 2 gb ram var mc arada sırada 30 üstü alıyorSeninkine benzer sistemim vardı Minecraft'ta 10 FPS vermiyordu pek vereceğini sanmıyorum
Java sürümünü4 gb olsa rami 4 gb alıcam ama max 2 gb var ddr2
benim şuan yazdığım pc intel atom 1.44 ghz 2 gb ram var mc arada sırada 30 üstü alıyor
Oyunu bilmiyorum yorum yapamiyacağımha anladım
peki gmod kasar mı bu sistem murder mapinde fln