Neler Yeni

Yardım Intel core i3 12100f ve Intel arc a750 TLOU fps değerleri nasıl olur?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ömer Cem Buyurukcu
Sizlere bir sorum olacaktı, intel core i3 12100f ve intel arc a750 ile 1080p high ayarlarlarda ortalama kaç fps alırım?
1f9bc715b045fd17dd2f5fd633b09b4d.jpg

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,185
İsim
Emre siyah

Monaarch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ömer
Memnun musun sistemden
Gt 1650 den geçtim fazlasıyla yetiyor bana. Genel olarak kart PlayStation dan çevirme oyunlarda biraz daha düşük performans veriyor the last gibi normal 70 leri görmesi lazm. Onun dışında normal oyunlar da 3060 la kapışıyor çoğu yerde geçiyor

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,722
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
Gt 1650 den geçtim fazlasıyla yetiyor bana. Genel olarak kart PlayStation dan çevirme oyunlarda biraz daha düşük performans veriyor the last gibi normal 70 leri görmesi lazm. Onun dışında normal oyunlar da 3060 la kapışıyor çoğu yerde geçiyor
İyiymiş hocam bende RX 6600 ile bunun arsında kaldım çünkü

hamzaaaaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
hamza oztas
kanka bu ps den pc ye aktarılan oyunlarda intel ekran kartı driverlerinda hala iyi bir güncelleme yapamadı ilk cıktıgında cok elestiriliyodu zamanla driver güncellemesi ala ala oyunlar da performansını attırdı fakat bunu ps oyunları icin demek biraz zor ve güc tüketimi rakiplerine göre inanilmaz fazla

Monaarch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ömer
İyiymiş hocam bende RX 6600 ile bunun arsında kaldım çünkü
Eğer hazır sistemle vs ucuza denk getireblrsen kaçırma derim hocam 6600 den güçlü bi kart ama anakartin resize bar özelliği olması lazım ki tam gücünü kullananabilsin ona dikkat et anakartin da resize bar özelliği yoksa alma. Güncellemeyle duzeltilmeye dha iyi performans vermeye devam eden bi kart ps oyunları da zamanla düzelir diye tahmin ediyorum. Hiç olmazsa amd deki tuhaf hatalar yok. Buna rağmen piyasaya yeni girdiği için insanlar çok yanaşmıyor satmaya kalksan 6600 kdr cabk satılmaz. Amd de deli eden driver hataları var ama adı da var intel dha güçlü hatası az ama sonu nolr intel devam eder mi güncelleme gelrmi gibi korkuları var. Ucuz denk gelir ve anakartında resize bar varsa intel derim. Aynı paraysa ve şansıma güvenirim kartta hata almam yarın öbür gün satarım dersen fps biraz az olsun çok önemli değil dersen 6600

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ömer Cem Buyurukcu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kanka bu ps den pc ye aktarılan oyunlarda intel ekran kartı driverlerinda hala iyi bir güncelleme yapamadı ilk cıktıgında cok elestiriliyodu zamanla driver güncellemesi ala ala oyunlar da performansını attırdı fakat bunu ps oyunları icin demek biraz zor ve güc tüketimi rakiplerine göre inanilmaz fazla
Babuş intel daha bu piyasada yeni olduğu için normal bunlar, zamanla güncelleme alarak kendini geliştirecektir zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,930
Üyeler
163,408
Son üye
Guard_of_Lord
Top Bottom