❌İndirim Bitti! INTEL Core i5 13400F 4999Tl(iyzico ile 3999TL)

Reaksiyon skoru
113
arkadaslar bu fiyata iyzico kampanyalarindan yararlanirsaniz dusuyor. iyzico cashbaclerini sadece iyzico'nun gecerli oldugu platformlarda harcayabildiginizi de hatirlatayim. parolapara vs yaparsaniz da 3600 liraya kadar dusurebilirsiniz bu fiyati. lutfen assagiya 50-100 lira daha uygun alternetifleri atmayin. bu urun kampanyalardan faydalanirsaniz almaniz gereken bir urun :)

çok ucuz olmaya başlamış bu işlemciler, alıp laptobuma takabilsem keşke

peki iyzico ile alınca o parayı tekrar banka hesabıma göndere biliyomuyum yoksa iyzico içersindemi harcamam lazm

peki iyzico ile alınca o parayı tekrar banka hesabıma göndere biliyomuyum yoksa iyzico içersindemi harcamam lazm
hocam ilk mesajda belirtmistim. iyzicodan gelen cashback sadece iyzico gecerli platformlarda tekrardan harcama yaparsaniz isinize yarar. banka hesabiniza cekmek mumkun degil maalesef.

*yukarida bir arkadas para cekmenin yontemi oldugu soylemis. bir arastirin sorusturun. ben nasil yapildigini bilmiyorum.

5500 liraya 13500 varken f ile biten ekran kartı olmayınca görüntü vermeyen işlemci bu paraya alınmaz bence.

bence alınır ucuz yolu toplayacaklar için f/p

5500 liraya 13500 varken f ile biten ekran kartı olmayınca görüntü vermeyen işlemci bu paraya alınmaz bence.

13400f in kampanyali fiyatindan yuzde 40 daha pahali bir urunu oneriyorsunuz. arada yuzde 40lik bir fark oldugunu dusunmuyorum. bu fiyatlara cikiyorsak bin lira daha koyar 14600k alirim derim ben de :). demesi kolay ama ne kadar fiyat performans orasi onemli hocam :). bu arada bahsettiginiz islemci 1 gun once olsa gercekten cok iyi fiyata sahip. 13500 14400fden de iyi bir islemci. dahili gpu da var. ve suan 14400fden ucuz :). ama suan icin itopya+iyzico kombosu rakipsiz fiyat anlaminda. yarin fiyatlar degisirse 13500 alinsin tabii ki de :).

2500 lira daha verebilen de 14600k alsin bu arada arkadaslar. kampanyalar ile bedavadan sadece biraz daha pahali suan islemci. durumu olmayani da 13400f gayet mutlu eder bu fiyata.

Son düzenleme:
Ben ikinci el 2500 e almıştım güzel işlemci. Stok fanı yeterli.
stok fan i3 12100f işlemcime yetmiyordu şuan 13400f kullanıyorum kule tipi soğutmayla 60 dereceyi geçmiyor stok fan kesin 80 leri görürdü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,882
Üyeler
175,121
Son üye
kayra44
Geri