@Emir Aydın ın attığı parçaları alırsan csgo,valorant,gta 5 gibi oyunları oynayabilirsin çıtır oyunlar zaten.eski sistemede aşırı para harcamak saçmalık olur.evet o kadar para harcamak istemiyorum kısa süreliğine beni idare etse yeter illaki overclock yapacağım diye bişi yok
maksimum en en zorlasam butcemi 750 tl cıkar g41 ler 800 900 tl cıvarı o iş olmaz yaniiG41 anakartlara geçmeni tavsiye ederim ddr2 ler max 4 gb g41 anakart ddr3 ve 8gb ram e kadar destekliyor
G41 anakartlae o kadar etmez hocam buyrunmaksimum en en zorlasam butcemi 750 TL cıkar g41 ler 800 900 TL cıvarı o iş olmaz yanii
% 80 oyle olacak ekran kartını satan adamla irtibat a gecmeye hazırlanıyorum o ekran kartı bu fiyata o nu bulmak imkansız@Emir Aydın ın attığı parçaları alırsan csgo,valorant,gta 5 gibi oyunları oynayabilirsin çıtır oyunlar zaten.eski sistemede aşırı para harcamak saçmalık olur zaten.
290 tl de etmez.100 tl sonrası am4 söketli a320m sıfır anakart zaten.eski nesil parçalara bu kadar para vermeyi doğru bulmuyorum-tavsiye etmiyorum.G41 anakartlae o kadar etmez hocam buyrun
Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
yardımın için teşekkürler fakata benim amacım bu emektarı beni 1-1.5 sene kadar azıcık daha idare etmesini istemem bu yola cıkarken ki amacım 500 tl bandında beni ileri taşımasıydı sanım amacıma ulaştımG41 anakartlae o kadar etmez hocam buyrun
Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Geriye kalan para ile ddr3 ram alabilirsinizyardımın için teşekkürler fakata benim amacım bu emektarı beni 1-1.5 sene kadar azıcık daha idare etmesini istemem bu yola cıkarken ki amacım 500 TL bandında beni ileri taşımasıydı sanım amacıma ulaştım
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...ar-masaustu-quadro-dj-g41-775-870239159/detay iş yapmaz mı aslındaGeriye kalan para ile ddr3 ram alabilirsiniz
500 tl civarı bi tik üştüne cıkılabilirBütçe ve anakartın nedir?
Yapar kalan para ile ddr3 ram alın mümkünse 4+4 8gb ram yapınhttps://www.sahibinden.com/ilan/iki...ar-masaustu-quadro-dj-g41-775-870239159/detay iş yapmaz mı aslında
Mesaj otomatik birleştirildi:
500 TL civarı bi tik üştüne cıkılabilir
GA-G31M-ES2L
acamacım gundelik işleri görmesi ve cs valo falan oynatsa yeter yaniEğer genelde e-spor oyunları oynuyorsan 4GB RAM yeterli aslında, Quad serisinden bir işlemci ve OK bir ekran kartı alarak işi kapatabilirsin.