🔥İndirim INTEL I3 12100F - RTX 5060 8GB - H610 - 480GB SSD - 16GB RAM -21999 TL VATAN

Hamdi90

80+
Reaksiyon skoru
93

Peşin fiyatına 3 taksit bu fiyat bandında tek sistem parcalari birer birer toplayınca 28 bine çıkıyor.
128145.webp

Peşin fiyatına 3 taksit bu fiyat bandında tek sistem parcalari birer birer toplayınca 28 bine çıkıyor.Alıntıyı görüntüle
Ram’i 32 yapıp, ssd yi 1tb yapıp satın aldım.

Peşin fiyatına 3 taksit bu fiyat bandında tek sistem parcalari birer birer toplayınca 28 bine çıkıyor.Alıntıyı görüntüle
Reis i sistemi biz soğutucu almazsak soğutucusuzmu gonderiyorlar yoksa su işleminin yanindaki sogutucuyumu takıyorlar birde bunu toplayipmi gönderiyorlar ayri ayrimi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

12100f nedir beabicim. 4 çekirdek cpu 5060'a yakısmıs mı hiç..
İlerde yukseltiriz de benimde aile izin verirse direkt alacam kendi paramizla bile alamiyoruz yahu

Reis i sistemi biz soğutucu almazsak soğutucusuzmu gonderiyorlar yoksa su işleminin yanindaki sogutucuyumu takıyorlar birde bunu toplayipmi gönderiyorlar ayri ayrimi

İlerde yukseltiriz de benimde aile izin verirse direkt alacam kendi paramizla bile alamiyoruz yahu
Ayrı ayrı yolluyorlar,stok soğutucuyla geliyor.

Stok fan gözüküyor onunla geliyor diye tahmin ediyorum, montaj olmadan gönderiliyormuş.

İşlemciyi sifir olarak 2 bine satıp farklı işlemci alınabilir

stok soğutucu yeterli olur mu acaba bu işlemciye?
ileride işlemci değişimi yapılırsa alınabilir bir fiyat çünkü

Ben direk oldugu sekilde siparis verdim montaj olmadığından işlemciyi sahibinden sıfır olarak satıp 14400f eklerim.

Ekler

• 128149.webp
    128149.webp
    216.1 KB · Hit: 50
İntel 12100 12400 13400 hepsini kullanan biri olarak stok fan yeterlidir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,147
Üyeler
185,842