İntel i3-13100f Amd Rx580 li sistem.

shield27

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
10000
https://app.hps.im/d7ct/z12obpn9
Buradaki sistemi kendim oluşturdum.
Ekran kartı hakkında ne ekleyebilirim diye düşündüm. En mantıklı bütçeme uygun RX580 oldu. Bütçem 10000TL olup taksitle almayı planladığım için bu sistemi tercih ettim. Ben çok fazla anlamıyorum bilgisayar işlerinden. Ama eğer anlayanınız varsa, bu fiyata bu sistem nasıl olur? Boş kasa çok önemli değil.

Hocam hepsiburada kullanmadığım için linki göremiyorum ancak bence yeni bilgisayar alacaksanız daha yeni nesil bir ekran kartı alın rx580 6 yıllık bir ekran kartı

Böyle bir sistem alınmaz hazır toplananlardan uygun bir fiyat olanlar var onlardan alabilirsin.
Yukarıda da arkadaş önermiş mesela öyle bir sistem alınabilir .

Varsa da bulamadım fakat olsa bile dediğim gibi taksit imkanı gerek.
Var ya zaten genelinde taksit imkanı.
varda olmasa ne olur farz edelim yok peşin alırsın uygulamadan 12 ye ya da kaç istiyorsan faizle bölersin .

Varsa da bulamadım fakat olsa bile dediğim gibi taksit imkanı gerek.

Hocam bütçenizin 700 lira üstünde bu var taksit varmıdır bilmem ama yerinizde olsam yarın vatana gidip bi sorardım ekran kartı daha geçen sene çıkı ve driver problemleri dışında rtx 3060a yakın fps ler veriyo diye biliyorum

Hocam bütçenizin 700 lira üstünde bu var taksit varmıdır bilmem ama yerinizde olsam yarın vatana gidip bi sorardım ekran kartı daha geçen sene çıkı ve driver problemleri dışında rtx 3060a yakın fps ler veriyo diye biliyorum
İntel arc a750 ekran kartı bana kalırsa driverdan dolayı gereksiz ama sistem uygun

İntel arc a750 ekran kartı bana kalırsa driverdan dolayı gereksiz ama sistem uygun
rx580 gerekli mi yani ?
kaç yıllık kart markası hiç duymadım pahalıya koyulmuş yani rx580 yorum yapmıyorsun buna driverden gereksiz diyorsun yani çelişiyorsun kendinle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,636
Üyeler
197,724
Son üye
takiru
Geri