10400F için stok fan yetmiyor mu? Ben stok fanla kullanıyorum 60 dereceyi nadiren geçiyor işlemciArkadaşlar merhaba. Maddi açıdan çok pahalı olmayan, bir f/p soğutucu önerir misiniz? lütfen. Azerbaycanda yaşadığım için, bütçeyi tam emin olamadan koydum.
Merhaba. Ben akraba aracılığıyla aldım fanı fakat, stok fanla birlikte al demem rağmen sadece tek işlemci almış10400F için stok fan yetmiyor mu? Ben stok fanla kullanıyorum 60 dereceyi nadiren geçiyor işlemci
Çok teşekkür ederim.10400F için stok fan yetmiyor mu? Ben stok fanla kullanıyorum 60 dereceyi nadiren geçiyor işlemci
Yine de öneri vereyim bu model gayet iyidir.
ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm Ä°Ålemci SoÄutucu (Random Spectrum Lighting) Fiyat
ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm Ä°Ålemci SoÄutucu (Random Spectrum Lighting) uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
Ucuz yollu bir şey bakıyorsan bu da işini görür. Bizzat kullandım stok fandan biraz daha iyi bir model. Ama bütçen varsa ilk attığımı al uzun yıllar soğutucu değiştirmene gerek kalmaz.Merhaba. Ben akraba aracılığıyla aldım fanı fakat, stok fanla birlikte al demem rağmen sadece tek işlemci almış
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok teşekkür ederim.
Tamamdır bakıcam. Çok teşekkür ederim bir daha.Ucuz yollu bir şey bakıyorsan bu da işini görür. Bizzat kullandım stok fandan biraz daha iyi bir model. Ama bütçen varsa ilk attığımı al uzun yıllar soğutucu değiştirmene gerek kalmaz.
Snowman M200 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Snowman M200 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Snowman M200 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 460,34 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Teşekkür ederim.ben bunu kullanıyorum. Ama daha fp var mı şu an bilmiyorum