The Batman
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,877
senin kasaya sıvı sogutma anlmak saçma zaten şahine nitro takmak gibi240 alınmaz. Phantom Spirit daha iyi
senin kasaya sıvı sogutma anlmak saçma zaten şahine nitro takmak gibi240 alınmaz. Phantom Spirit daha iyi
Ben gerçekleri söylüyorum. İstersem Pentium 4 kullanırımsenin kasaya sıvı sogutma anlmak saçma zaten şahine nitro takmak gibi
işte bende bunu diyorum istersem klima takar kullanırım bana kalmış ben illa bunu alın demedim ben aldım güzel dedimBen gerçekleri söylüyorum. İstersem Pentium 4 kullanırım
Sadece iyzico ile hocam ilk alışveriş 500 tl indirim ve gaming gen trden %10 ile 1000 tlden 100 tl toplamda 600 tl indirim alıyorsun hocam. Parolapara kullanırsan daha da ucuza geliyor. Kampanyalara katıl yapmak lazım iyzicodahocam iyzico kampanyasında kaç tl kazanabiliyoruz
Hocam herkes istediğini kullanır zaten ona kimse karışamaz ben gerçeği söylüyorum 2000-3000 tl olan sıvı sogutmalar görüşünüsunden dolayı talep görüyor gerçeğe bakınca kule tipleri cok daha iyi bahsettiğim durumlarda. Bu arada 45 derece olabilir olay 45 derece havada kule tipinin daha iyi soğutuyor olmasi zatenonu bunu bilemem bulundugum yer 45 derece kadar cıkıyor ona ragmen 2 yıldır kullanıyorum gayet iyi isteyen istedigini kullansın
parolapara kullandım diyelim 1000tlden kaça düşüyorSadece iyzico ile hocam ilk alışveriş 500 tl indirim ve gaming gen trden %10 ile 1000 tlden 100 tl toplamda 600 tl indirim alıyorsun hocam. Parolapara kullanırsan daha da ucuza geliyor. Kampanyalara katıl yapmak lazım iyzicoda
1000 tl sıfıra düşer nette.parolapara kullandım diyelim 1000tlden kaça düşüyor
o zaman biraz ahraza anlatır gibi anlatırsanız emin olmak istiyorum sadece 1k ya gaming genden alacağım bir ürün şuan 0tlye geliyor doğru muyum1000 tl sıfıra düşer nette.
Merhaba
Özelden de çok soran oluyor. O yüzden bildiğim bütün bilgileri burada topladım.
Sık sorulan sorular
iyzico ve parolapara nedir? Güvenilir midir?
İki firma da T.C. Merkez bankası ve BDDK onaylı ödeme şirketleridir. Dolayısı ile güvenilir olarak kabul edilebilir.
Bu firmalar neden bu kadar çok kampanya yapıyor?
Yeni müşteri kazanmak çok pahalı bir şey. Televizyona reklam verip milyonlarca para harcayabilirler ama gerçek kullanan müşteri kazanamayacaklardır.
Bu tarz geri ödeme kampanyaları ile kendi uygulamalarını gerçekten kullanan müşteri kazanıyorlar...
- forza11
- Cevaplar: 50
- Forum: Yurt İçi Alışverişi