INTEL i5-13400F PROLAR BİLİR BU İŞİ 😉

hocam iyzico kampanyasında kaç tl kazanabiliyoruz
Sadece iyzico ile hocam ilk alışveriş 500 tl indirim ve gaming gen trden %10 ile 1000 tlden 100 tl toplamda 600 tl indirim alıyorsun hocam. Parolapara kullanırsan daha da ucuza geliyor. Kampanyalara katıl yapmak lazım iyzicoda

onu bunu bilemem bulundugum yer 45 derece kadar cıkıyor ona ragmen 2 yıldır kullanıyorum gayet iyi isteyen istedigini kullansın
Hocam herkes istediğini kullanır zaten ona kimse karışamaz ben gerçeği söylüyorum 2000-3000 tl olan sıvı sogutmalar görüşünüsunden dolayı talep görüyor gerçeğe bakınca kule tipleri cok daha iyi bahsettiğim durumlarda. Bu arada 45 derece olabilir olay 45 derece havada kule tipinin daha iyi soğutuyor olmasi zaten:)

Sadece iyzico ile hocam ilk alışveriş 500 tl indirim ve gaming gen trden %10 ile 1000 tlden 100 tl toplamda 600 tl indirim alıyorsun hocam. Parolapara kullanırsan daha da ucuza geliyor. Kampanyalara katıl yapmak lazım iyzicoda
parolapara kullandım diyelim 1000tlden kaça düşüyor

parolapara kullandım diyelim 1000tlden kaça düşüyor
1000 tl sıfıra düşer nette.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ascl
1000 tl sıfıra düşer nette.
o zaman biraz ahraza anlatır gibi anlatırsanız emin olmak istiyorum sadece 1k ya gaming genden alacağım bir ürün şuan 0tlye geliyor doğru muyum

hocam bunun için konu açtım. tane tane anlattım. daha nasıl anlatabilirim bilmiyorum.

Tam olarak hangi işlemleri nasıl yapacağım?
(toplam 3 kampanyaya katıldığınızdan emin olun)

1. Parolapara hesabı açıp, yeni müşteri kampanyasına katılın. 400 TL geri ödeme gelecek.
2. iyzico hesabı açıp, uygulamasından yeni müşteri kampanyasına katılın. 500 TL geri ödeme daha gelecek. (Burada alışveriş yapacağınız firma kampanyaya dahil mi bakın mutlaka. Gaming.gen.tr kesin dahil ama itopya yok diyenler var)
3. iyzico uygulamasından Gaming.gen.tr vs iyzico %10 kampanyasına katılın. %10 geri ödeme daha gelecek.
4. Alacağınız ürün bedeli kadar parayı parolapara hesabınıza atın, sanal kredi kartı oluşturun.
5. Bu kredi kartı numarasını iyzico hesabınıza ekleyin.
6. Gaming.gen.tr ya da başka kampanya geçen sitede Ödeme yaparken iyzico ile öde seçin.
7. Ödeme yapmadan önce bütün kampanyalara katıldığınızdan mutlaka emin olun.

Geri