İsimbulamajim
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,404

Intel Core i5-14400F 2.50GHz (Max. 4.70GHz) 10 Çekirdek 20MB L3 Önbellek Soket 1700 Tray İşlemci - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!

Fiyat güzelde hazır sistemle beraber aldım keşke AMD sistem alsaydım diyorum, performans olarak aşırı artısı yok ne yazıkki,gaming test videolari çok iç açıcı gelmedi bana![]()
Intel Core i5-14400F 2.50GHz (Max. 4.70GHz) 10 Çekirdek 20MB L3 Önbellek Soket 1700 Tray İşlemci - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
7500F en iyisi.Fiyat güzelde hazır sistemle beraber aldım keşke AMD sistem alsaydım diyorum, performans olarak aşırı artısı yok ne yazıkki,gaming test videolari çok iç açıcı gelmedi bana
Bundan mantıklı olduğu kesin,Intel soket anakart varsa güncelleme için alınabilir tabi fiyatı kötü değil,ama sistem dizmek için kötü.7500F en iyisi.
Geçilir12100f ten geçilir mi? İlerde 4060ti vs yükseltmeyi düşünüyorum, şu an 2060 kullanıyorum, ağırlıklı olarak fps oyunları oynuyorum.
1080p/2k/4k için besleyeceği max ekran kartları nelerdir?
Hocam peki besleyeceği kartlar nedir, ilerde ekran kartını da güncellemem gerekecek. LLM vs çalıştırıp kurcalıyorum, sadece nvidia tarafından ilerleyeceğim maalesef. Oyunlar için güncel sistemim yeterli olsa da güncellemeyi yapınca oyunlardan da iyi verim almak istiyorum.Geçilir