Neler Yeni

Intel i5 14400F için soğutucu önerisi

thetekno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Kerim Akgün
Bütçe
10.000
Kolay gelsin arkadaşlar,
Anakart: Asus Rog Strix B760-A DDR5
İşlemci : Intel i5 14400F
Ekran Kartı: Asus Ats Rtx 4060 8GB
Güç Kaynağı: Asus ROG-STRIX-750G-AURA 750 W - Yeterli mi?
Kasa: Asus GT301 - Yeterli mi?
SSD - Samsung 1TB 980 veya 970 m2 SSD
Konu yanlış yerdeyse, moderatör arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz?

Bütçede sınır yok

motive

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
motive

thetekno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Kerim Akgün
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

aynı işlemci için yakın zamanda bunu aldım fazlasıyla yeterli ve görüntü gayet iyi
Fazlasına gerek var mı? Peki bu markanın oldukça kaliteli olduğunu duydum. Fazla iş ve yük gerektiren işlemler yapmıyorum. Sistemim oldukça eskiydi bakalım sonuç iyi olur inşallah

motive

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
motive
Fazlasına gerek var mı? Peki bu markanın oldukça kaliteli olduğunu duydum. Fazla iş ve yük gerektiren işlemler yapmıyorum. Sistemim oldukça eskiydi bakalım sonuç iyi olur inşallah
aslında daha ucuz bir soğutucunun yeteceğini söylediler ama ben kaliteli bir şey aradığım için markanın kalitesine güvenerek aldım pişman değilim işlemciyi yük altına sokacak işler yapmıyorum ben de yapsan bile bu soğutucunun her türlü yeteceğini düşünüyorum bende apache plus vardı gta da 95 dereceleri görüyordu bu soğutucuyla 45 i geçmiyor

thetekno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Kerim Akgün
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aslında daha ucuz bir soğutucunun yeteceğini söylediler ama ben kaliteli bir şey aradığım için markanın kalitesine güvenerek aldım pişman değilim işlemciyi yük altına sokacak işler yapmıyorum ben de yapsan bile bu soğutucunun her türlü yeteceğini düşünüyorum bende apache plus vardı gta da 95 dereceleri görüyordu bu soğutucuyla 45 i geçmiyor
Yorun için teşekkürler. Son olarak SSD olarak Samsung, RAM G-Skill, Güç kaynağı ve Kasa olarak şunu alsan daha iyi olur dediğiniz başka bir şey var mıdır?

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,679
İsim
Kerem Çavuş
Çoğu soğutucunun stoğu bitmiş , hem güzel bir görüntü de alayım dersen dijital ekranlı ak400-digital bakabilirsin

Yorun için teşekkürler. Son olarak SSD olarak Samsung, RAM G-Skill, Güç kaynağı ve Kasa olarak şunu alsan daha iyi olur dediğiniz başka bir şey var mıdır?
sıfır sistem topluyorsan bütçe verirsen güzel öneriler yapabiliriz , giriş seviye bi sistem rog strix set yerine performans odaklı almak çok daha mantıklı olur

Top Bottom