Bu sistem özelleştirsek nasıl?
cuma son arrtık. En kötü cumartesi kendim toplarım. Taner abinin sözüne güveniyorum. En kötü gaming gecesi var . Gece 12den önce alırım bu sefer herhangibirini.Efsane kasım şöyle indirim olcak böyle indirim olacak diye 29 kasımda saatlerce geceye kadar beklettiler , Sonuç 0.
31 aralık için de aynısı olsun istemiyorum , o günü sistemlere bakmakla geçirmekte istemiyorum.. Öncesinde almak istiyorum hayırlısı ile..
Daha monitörleri araştıramadım doğru dürüst sistemlere bakmaktan
Crown adı altında 1 haftadır 7500f ile 37k'ya satılan bu sistemi gaming gecesi diye cuma günü 43k'ya çıkardılar ve çok daha kötü intel işlemci koyup 40k'ya düşürdüler biz indirim yaptık diye sattılar..........................
İstediğimi bulamazsam pazartesiye kadar bekleyecem hafta sonu belkicuma son arrtık. En kötü cumartesi kendim toplarım. Taner abinin sözüne güveniyorum. En kötü gaming gecesi var . Gece 12den önce alırım bu sefer herhangibirini.
Eli yüzü düzgün bence bu şekilde olur o kadar paraya. Bence gereksiz pahalı oluyor .
Ben 2 aydır hafta sonu sistem gelediğini hiç görmedimCrown adı altında 1 haftadır 7500f ile 37k'ya satılan bu sistemi gaming gecesi diye cuma günü 43k'ya çıkardılar ve çok daha kötü intel işlemci koyup 40k'ya düşürdüler biz indirim yaptık diye sattılar..........................
Mesaj otomatik birleştirildi:
İstediğimi bulamazsam pazartesiye kadar bekleyecem hafta sonu belki
gainward ekran kartı mı daha iyidir inno3d mi ?Eli yüzü düzgün bence bu şekilde olur o kadar paraya. Bence gereksiz pahalı oluyor .
Tek tek toplayıp montajını yapabileceksen zaten indirimlerden 7800x3d işlemci , tomahawk anakart vs çek.Benim tek umudum bu yorum biraz daha beğeni alırsa sistem değişebilir bence ya da ardından 4070s li bir sistem gelir yoksa ben de kendim toplayacam
Bildiğim kadarıyla inno3d .gainward ekran kartı mı daha iyidir inno3d mi ?
Shark 7A-RTX SUPER - Game Garaj
Shark 7A-RTX SUPER, Son Nesil AMD Ryzen işlemci seçenekleri, Nvidia GeForce RTX 4000 Super ekran kartı seçenekleri ile Shark 7A-RTX SUPER hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
İşte yapamam ama çok zor durumda kaldım mı mecbur youtube açıp baka baka toplarımTek tek toplayıp montajını yapabileceksen zaten indirimlerden 7800x3d işlemci , tomahawk anakart vs çek.
Peşin taksitle de gala 4070ti süper aldın mıı miiiiiissssss
Aynen kankanapıcaksın 4060-4060ti çöp kartlar onlar 4070super iste o iyi bak
4070s'in valorant , cs2 , pubg gibi oyunlara fps etkisi ne kadar olur 7700xt'Ye göre ? işlemci odaklı oyunlar ama %20 vs kullanım oluyo muBildiğim kadarıyla inno3d .
Gainwardın sogutucu bloğu pek iyi değilmiş. Biraz daha ısınan bi kart .
Eğer benim gibi hiç ama hiç anlamıyorsanız ve yatkın değilseniz tavsiye etmem , özellikle anakart ve kasa kablolama vs.İşte yapamam ama çok zor durumda kaldım mı mecbur youtube açıp baka baka toplarım
Bende yediği gözükmüyor ama eğer bu sistem , pc hocası cuma günü 7700xt çıkaracak diye zam yediyse ağır şeyler yazarım her tarafa.3k'dan fazla zam yedi hayırlı uğurlu olsun.
PC HOCASI-GG9 / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS DUAL Radeon RX 7700 XT OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PC HOCASI-GG9 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Sistem Tavsiyesidir. AMD Ryzen 5 7500F ve ASUS RX 7700 XT ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr