Neler Yeni

🔥İndirim Intel i5-14400F / Intel ARC B580 sistem 22.999 TL

byaltekin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Sümer
Efsane kasım şöyle indirim olcak böyle indirim olacak diye 29 kasımda saatlerce geceye kadar beklettiler , Sonuç 0.
31 aralık için de aynısı olsun istemiyorum , o günü sistemlere bakmakla geçirmekte istemiyorum.. Öncesinde almak istiyorum hayırlısı ile..
Daha monitörleri araştıramadım doğru dürüst sistemlere bakmaktan
cuma son arrtık. En kötü cumartesi kendim toplarım. Taner abinin sözüne güveniyorum. En kötü gaming gecesi var . Gece 12den önce alırım bu sefer herhangibirini.

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Jiyu

Bu sistem özelleştirsek nasıl?
Crown adı altında 1 haftadır 7500f ile 37k'ya satılan bu sistemi gaming gecesi diye cuma günü 43k'ya çıkardılar ve çok daha kötü intel işlemci koyup 40k'ya düşürdüler biz indirim yaptık diye sattılar..........................
Mesaj otomatik birleştirildi:

cuma son arrtık. En kötü cumartesi kendim toplarım. Taner abinin sözüne güveniyorum. En kötü gaming gecesi var . Gece 12den önce alırım bu sefer herhangibirini.
İstediğimi bulamazsam pazartesiye kadar bekleyecem :( hafta sonu belki

byaltekin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Sümer

Bu sistem özelleştirsek nasıl?
Eli yüzü düzgün bence bu şekilde olur o kadar paraya. Bence gereksiz pahalı oluyor .

Crown adı altında 1 haftadır 7500f ile 37k'ya satılan bu sistemi gaming gecesi diye cuma günü 43k'ya çıkardılar ve çok daha kötü intel işlemci koyup 40k'ya düşürdüler biz indirim yaptık diye sattılar..........................

İstediğimi bulamazsam pazartesiye kadar bekleyecem :( hafta sonu belki
Ben 2 aydır hafta sonu sistem gelediğini hiç görmedim :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emre Aydın
Benim tek umudum bu yorum biraz daha beğeni alırsa sistem değişebilir bence ya da ardından 4070s li bir sistem gelir yoksa ben de kendim toplayacam

Ekler

• 1735148999842.png
    1735148999842.png
    16.3 KB · Hit: 30
  • Beğen

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Jiyu
Eli yüzü düzgün bence bu şekilde olur o kadar paraya. Bence gereksiz pahalı oluyor .

gainward ekran kartı mı daha iyidir inno3d mi ?

Benim tek umudum bu yorum biraz daha beğeni alırsa sistem değişebilir bence ya da ardından 4070s li bir sistem gelir yoksa ben de kendim toplayacam
Tek tek toplayıp montajını yapabileceksen zaten indirimlerden 7800x3d işlemci , tomahawk anakart vs çek.
Peşin taksitle de gala 4070ti süper aldın mıı miiiiiissssss

byaltekin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Sümer
gainward ekran kartı mı daha iyidir inno3d mi ?
Bildiğim kadarıyla inno3d .

Gainwardın sogutucu bloğu pek iyi değilmiş. Biraz daha ısınan bi kart .

• Beğen

ktwashere

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kürşat Taşcı
İşlemciyi 12600KF yapınca 600₺ farkla 120m sıvı soğutma veriyor o da değerlendirilebilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emre Aydın
Tek tek toplayıp montajını yapabileceksen zaten indirimlerden 7800x3d işlemci , tomahawk anakart vs çek.
Peşin taksitle de gala 4070ti süper aldın mıı miiiiiissssss
İşte yapamam ama çok zor durumda kaldım mı mecbur youtube açıp baka baka toplarım

• Üzgün

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Jiyu
Bildiğim kadarıyla inno3d .

Gainwardın sogutucu bloğu pek iyi değilmiş. Biraz daha ısınan bi kart .
4070s'in valorant , cs2 , pubg gibi oyunlara fps etkisi ne kadar olur 7700xt'Ye göre ? işlemci odaklı oyunlar ama %20 vs kullanım oluyo mu
Youtube'a içerik üretme , edit vb. hedeflerim olduğu için , daha stabilize ve teknolojisi iyi olduğu için nvidia istiyordum ama hayat işte.

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Jiyu
İşte yapamam ama çok zor durumda kaldım mı mecbur youtube açıp baka baka toplarım
Eğer benim gibi hiç ama hiç anlamıyorsanız ve yatkın değilseniz tavsiye etmem , özellikle anakart ve kasa kablolama vs.

3k'dan fazla zam yedi hayırlı uğurlu olsun.

Bende yediği gözükmüyor ama eğer bu sistem , pc hocası cuma günü 7700xt çıkaracak diye zam yediyse ağır şeyler yazarım her tarafa.

Top Bottom