🔥İndirim Intel i5 14600KF 6.999 TL

Beyler satici guvenilir mi alicamda

Overclock yapmadıkça yeter, çok az yapsan yine yeter ağır Overclock kaldırmaz sadece.
yanına bu anakartla nasıl?
uzun süre parça değiştirmeyeceğim, direkt am6ya geçerim gibi
hocam bu anakart iyi mi 14600kfye ?Soğutucu olarak gigabyte aorus waterforce ii 360mm alacağım sorun yaşamam yani soğutma konusunda

Is gorur mu hocam bu islemcinin laptoplarsaki karsiligi nedir ?

hocam bu anakart iyi mi 14600kfye ?Soğutucu olarak gigabyte aorus waterforce ii 360mm alacağım sorun yaşamam yani soğutma konusunda
Anakartta 7 binlere çıkacaksan az daha ver Z serisi al bence, intelin tek olmuş bu dedirten anakart çipseti serisi 😀

Veya 14600KF ile sorun çıkarmasa yeter diyerek 5 bin bandı anakartlara bak

hocam kasam büyük olacak da bayağı o yüzden atx anakart alacağım.OC ile de çok işim olmaz, şık görünen bir b760 yeter bana diye düşünüyorum.
Bi de z790 ile b760 arasındaki farklar neler?I/O portları dışında?

soket olarak desteklediğini düşünecek olursak ne kadar fark edebilir bilmiyorum. kimse önermiyor ben bir şey demeyeyim
Anakartın güç beslemesi işlemcinin istediği gücü sağlamaya çalışırken aşırı ısınırsa ya anakart kendini korumak için sistemi kapatır ya da işlemcinin Turbo Boost özelliğini devre dışı bırakır ve 5.3Ghz diye aldığın işlemciyi 3.5GHz temel hızda kullanmak zorunda kalırsın. Intelde anakart önemli, K serisi işlemciler sadece iyi anakartlarda düzgün çalışır.

Zamaninda almanyadan kelepir fiyata b760 tomahawk getirtmistim bu islemci ile cuk oturdu valla iyi oldu bu indirim

hocam kasam büyük olacak da bayağı o yüzden atx anakart alacağım.OC ile de çok işim olmaz, şık görünen bir b760 yeter bana diye düşünüyorum.
Bi de z790 ile b760 arasındaki farklar neler?I/O portları dışında?
Wifi lazım değilse bu da olur Z serisinde:

İşlemciye ayar yapayım dediğinde Z serisi hariç çok kısıtlıyor intel. Sadece Overclock olarak düşünmeye gerek yok daha stabil çalışması için ayar yapayım desen ona bile engel koymaya çalışıyor anakart Z değil diye. Ek olarak ne fark var derseniz daha fazla PCI Gen 4 hattı var tüm SSD slotları Gen 4 mesela ve dediğiniz gibi IO farkı var.

Geri