Demek ki ondan böyle uygun satıyorlar genel itibariyle. 7 7800X3D'de baya uygun satılıyor onlarda yaklaşık 1.5K daha ucuz.Hayır işlemcilerin genel durumu değil firmadan kaynaklı
Demek ki ondan böyle uygun satıyorlar genel itibariyle. 7 7800X3D'de baya uygun satılıyor onlarda yaklaşık 1.5K daha ucuz.Hayır işlemcilerin genel durumu değil firmadan kaynaklı
Bende tek radyatörlüsü var bunun, 80 derece civarında takılıyor hepag620 kullanıyorum gayet guzel.
Enermax 240mm sıvı soğutucu ile kullanıyorum, kasam da oldukça dar ve fanları bana göre yetersiz(Gamepower Flex).bu işlemci 125 W olduğundan 360mm sıvı soğutma can çekişir .s ben şahsen bunu alacağıma 14600 yada 14500 alırdım 65w daha az ısınır çok bi performans farkıda yok
600 Watt kesinlikle yetmez, 5070 Ti alacaksan 700w al minimum 80+ gold olsun. Benim tavsiyem 750 Watt kaliteli bi şey alman olur.Bir de tray işlemcilerle birlikte termal macun geliyor mu ?
Ben almayı düşünüyordum hocam da ID Cooling Se 214-xt var. Komple sistemi değiştirmeyeceğim ilk etapta ama işlemci + 5070 Ti düşünüyordum. PSU'm 600W High Power 80+ Gold Tam Performance, yeter mi diye düşünüyordum.
Çok çekirdek yük testinde düz haliyle 83 dereceye kadar çıktı. Çok fazla etken oluyor testte. Macundan, montajına. Kasa içi ısıdan, hava hacmine kadar. Ben daha sessiz fan aldım ve şuan 3fanlı hale getirdim. Yeni haliyle test yapmadım, muhtemelen daha da düşük olacaktır. Maksimal Overclocklar yapmadığınız sürece i5 için sıvıya gitmeye gerek yok. Bios güncellemeleriyle ısı eskiye göre daha da düşüyor, bunu da belirteyim. Eski testlerin geçerliliği yok lga1700'de.Bende tek radyatörlüsü var bunun, 80 derece civarında takılıyor hep