Mr. Lambert
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 469
Soba gibi işlemci yapmış adamlar iyi ısıttı bu sene yeminle
Kaç gündür giremedim kral geç yazdım kusura bakma. Cevabın için teşekkürler. Şuan hem işlemcim hem ekran kartım amd, ama amd oyunlarda vuruşları oto kayıt emtmiyor. Nvidia oto kayıt yapıyor ama. Sadece bu yüzden nvidia kart olsun istiyorum bir yandan.
Hocam oto kayıt yok ama görüntü tekrarı var ne kadar geriyi kayıt alacağını seçiyorsunuz tuş atıyorsunuz alıyorKaç gündür giremedim kral geç yazdım kusura bakma. Cevabın için teşekkürler. Şuan hem işlemcim hem ekran kartım amd, ama amd oyunlarda vuruşları oto kayıt emtmiyor. Nvidia oto kayıt yapıyor ama. Sadece bu yüzden nvidia kart olsun istiyorum bir yandan.
Kral önceden evet o vardı ama şuan yok? Şuan sadece ctrl+shift+E ile kayıt yapıyor ama o da anlık kayıt başlatıyor. Pubg de maç tekrarından kayıt yapıyorum anca. Ama önceden dedigin gibi 30sn 1dk öncesini kaydediyordum gayet iyiydi o.Hocam oto kayıt yok ama görüntü tekrarı var ne kadar geriyi kayıt alacağını seçiyorsunuz tuş atıyorsunuz alıyor
Evet yüzde 80 denkti kral ama güncellemeyle sıkıntı oldu. O kayıt yapma kalktı yada ben bulamadım programdaSorun değil yaAnlık kayıtlar konusunda hiç bilgim yok ama AMD Adrenalin'de şöyle bir şey var, dediğin şeye denk midir bilmiyorum. Bilen birisi varsa belki yardımcı olur.
Alıntıyı görüntüle
ben yapıyorum hocam var halenKral önceden evet o vardı ama şuan yok? Şuan sadece ctrl+shift+E ile kayıt yapıyor ama o da anlık kayıt başlatıyor. Pubg de maç tekrarından kayıt yapıyorum anca. Ama önceden dedigin gibi 30sn 1dk öncesini kaydediyordum gayet iyiydi o.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet yüzde 80 denkti kral ama güncellemeyle sıkıntı oldu. O kayıt yapma kalktı yada ben bulamadım programda![]()