🔥İndirim Intel i5 13400F 3.749 TL

bu anakart 3800tl
4600e böyle bi asus tuf buldum bayagı iyi görünüyor.
Sıfırdan sistem kuracaksanız DDR5 kurun. O Colorful anakart gaming gecesinde indirime girebilir.

bu anakart 3800tl
4600e böyle bi asus tuf buldum bayagı iyi görünüyor.
Sen bilirsin çavuş ama %50 kadar fiyat farkı var
Bu anakartı işlemciyi alabiliyor olsam sanırım ben Ryzen 7500f’e daha sıcak bakardım çünkü ben Ryzen seviyorum ve daha güçlü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sıfırdan sistem kuracaksanız DDR5 kurun. O Colorful anakart gaming gecesinde indirime girebilir.
Ohoo bir de ddr4 müş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu Tuf anakartta da 2 tane m2 desteği var b760 Colorfulda da Tuf yüksek ihtimalle argb destekliyordur Colorful desteklemiyor. Tufun soğutma bloğu daha fazla ve havalı ama oc yapılmayan işlemcide gerek var mı tartışılır (benim için kesin yok) Colorful ddr5 zaten. Am5’in anakartı ucuz işlemcisi pahalı Intelin işlemcisi ucuz anakartı pahalı tabi nispeten bana kalırsa her şey pahalı

ddr4müş ben yanlış bakmışım direk 1700 soket diye bakınca ben 7500f+9070xt combosunu düsünüyorum ama hakkaten yarı fiyatmış intel cpu

14400F Rekabetçi oyunlarda çok az daha iyi fiyat farkı da az.
Hocam aradaki fark %2 etmez bile o da microcode farkı. Bu işlemciyi farklı yapan tek şey L2 önbelleğinde ki minimal iyileştirme. O yüzden bu işlemciyi alacak adam ihtiyaca göre 9060xt ya da 9070xt ile kombinleyip en az 3-4 sene sorunsuz kullanabilir.

Hocam aradaki fark %2 etmez bile o da microcode farkı. Bu işlemciyi farklı yapan tek şey L2 önbelleğinde ki minimal iyileştirme. O yüzden bu işlemciyi alacak adam ihtiyaca göre 9060xt ya da 9070xt ile kombinleyip en az 3-4 sene sorunsuz kullanabilir.
Hocam 12400f den 14500e geçilir mi rekabetçi oyunlarda fark hissedilir mi?

buna fp anakart ne olur mosfeti falan sogutma dümdüz anakart olmayan
7500f+9070xt vardı aklımda ama cok para vermeye gerek var mı bilmiyorum fiyatların maşallahı var.

ekleme:en yakın rakipten 650tl fiyat farkı var garipmiş
bu anakarta ne diyorsunuz o.O2
Çin malı anakart fason üretim. Turbox sistemlere takar artık atom bilişim 😀

Kimse almasın bu arada dayanıklılık konusunda hiçbir garantisi yok anakartın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,144
Üyeler
183,390
Son üye
dnjsjdsjj
Geri