İntel i5 hala alınır mı?

Reaksiyon skoru
16
Merhaba. Ben sistem toplamayı düşünüyorum ve 23.000TL - 34.000TL bandında intel i5 ten başka işlemci bulamıyorum sizce bu devirde intel i5 almak mantıklı mı?
Alınır ise intel i5 ve rtx3050 li hazır sistem önerir misiniz?
Önerilere açığım?

Merhaba. Ben sistem toplamayı düşünüyorum ve 23.000TL - 34.000TL bandında intel i5 ten başka işlemci bulamıyorum sizce bu devirde intel i5 almak mantıklı mı?
Alınır ise intel i5 ve rtx3050 li hazır sistem önerir misiniz?
Önerilere açığım?
o fiyata 4060 toplaniyor hocam ayrica amd onerilere aciksaniz islemcide onu tavsiye ederim buyuk ihtimalle r5 7500f olur.

gardaş sakın şu an bir şey alma sen 23-34k ya 3050 nedir birileri sana önersin benden çok daha iyi bilen arkadaşlar var, paranı boş yere harcama çakıcı çok piyasada

Hocam i5'in hangi serisi olduğu önemli. İ5 in yanında yazan numaranın ilk 2 hanesi kaçıncı nesil olduğunu gösteriyor. Zaten yeni i5 ler o fiyat bandı için gayet güzel işlemciler. 3050 yerine 3060 veya radeon bir ekran kartı bakmanız daha mantıklı olacaktır çok önermiyorlardı hatırladığım kadarıyla

O fiyata arkadaşım 32 gb ram ile 6900 xt sistem toplamıştı kendine. Eğer bir almıyorsanız kazıklanıyorsunuz bilginize.

Cidden ben piyasadan bayağı uzak kalmışım kendiminkini topladıktan sonra fiyatlar karmakarışık. Piyasayı daha iyi bilen arkadaşlar ekran kartı veya sistem konusunda yardımcı olur ama i5 konusunda endişeniz olmasın.

Alınır ama nesili güncel olmalı, 11. nesil altı alınmaz.

i3 i5 i7 diye bakılmaz nesil önemli 3050 ekran kartına da para verilmez zaten o paraya rahatça 7700xt 7500f sistem dizilir

Geri