RTX 4070 Süper (2.EL'de garantili ve ucuz temiz bulabilirsin tam F/P)kendimce bu işlemciye
4060 Ti 16 gb versiyonu
4070 süper 12 gb arasında kaldım sizce hangisini kullanmalıyım
birde anakart önerilerine acığım..
4070 dengi ve üstü kartlarkendimce bu işlemciye
4060 Ti 16 gb versiyonu
4070 süper 12 gb arasında kaldım sizce hangisini kullanmalıyım
birde anakart önerilerine acığım..
totalde 50k var 60 a kadar zorlamayı düşünüyorum4070 süper tabii ki anakart için bütçenizi söylerseniz bişey önerebilirim
https://www.gaming.gen.tr/urun/4957...antili-star-wars-outlaws-hediyeli/?ref=akakceGALAX GeForce RTX 4070 SUPER 1-Click OC 2X V2 12GB GDDR6X 192 Bit DLSS 3 Ekran Kartı (47SOM7MDABCD) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili – Indiana Jones and the Great Circle Hediyeli
Hem GPU hem de bellek sıcaklığını izleyen fan durdurma mekanizması, gürültü ve performans arasında mükemmel bir denge sağlamak için fanları akıllıcawww.gaming.gen.tr
kasa ve diger bilesenler beyaz ise alinir hocam ama siyahsa benim attigimi alabilirsiniz.totalde 50k var 60 a kadar zorlamayı düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
https://www.gaming.gen.tr/urun/4957...antili-star-wars-outlaws-hediyeli/?ref=akakce
bunu tercih etmeyi düşünmüştüm
görünüme pek önem veren biri değilim sadece fan sayısının performans anlamında daha iyi olduğunu düşünüyorumkasa ve diger bilesenler beyaz ise alinir hocam ama siyahsa benim attigimi alabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
anakart olarak bunu oneririm hocamMSI PRO Z790-S WIFI DDR5 Intel Z790 Soket 1700 DDR5 6600(OC)MHz ATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
performansi arttirmaz hocam kart sadece daha serin calisir ama o kartin benim attigim 2 fanli versiyonu da gayet serin calisiyor.görünüme pek önem veren biri değilim sadece fan sayısının performans anlamında daha iyi olduğunu düşünüyorum
pek fazla bilgim yok 2 fan ile 3 fan arasındaki serinlik olayımı var sadeceperformansi arttirmaz hocam kart sadece daha serin calisir ama o kartin benim attigim 2 fanli versiyonu da gayet serin calisiyor.
evet hocam. o iki model arasinda sadece sicaklik farki olur. ama galax rtx 40 serisi kartlarin hemen hemen hepsi yazin bile 65-70 dereceyi gecmiyor.pek fazla bilgim yok 2 fan ile 3 fan arasındaki serinlik olayımı var sadece
bir diğer problemde i7 14700k için tercih etmeyin şeklinde acıklamalar var sence nasıl bir işlemci sorun yaşarmıyımevet hocam. o iki model arasinda sadece sicaklik farki olur. ama galax rtx 40 serisi kartlarin hemen hemen hepsi yazin bile 65-70 dereceyi gecmiyor.
hocam ne icin olduguna bagli. eger oyun icinse daha almadiysaniz bence iptal edip 7800x3d alin.bir diğer problemde i7 14700k için tercih etmeyin şeklinde acıklamalar var sence nasıl bir işlemci sorun yaşarmıyım