🔵 INTEL İŞLEMCİLER BOZULUYOR 🔵 & 🔴 AMD SEKTÖRÜ ELE ALIYOR 🔴 #Laptop İşlemcileri

Gif Man

Cezalı
80+ Gold
Reaksiyon skoru
5,659
Evet Beyler İntel Masaüstü İşlemcileri Batırdığı Gibi Laptop İşlemcilerinide Batırdı .

@Abdullah Hacıgül

Abdullah Hocam İnteli İfşa Ediyor Ve İntelin Hisseleri Dibe Vuruyo 😅

1722102531814.png

Masaüstü İşlemcilerin Olduğu Konu .

Son düzenleme:
yok 13. nesil de olabiliyormuş da i7ve i9 da daha çok görünüyormuş
o yüzden i5-12600kf fiyatı artmış :D

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-07-27 204126.png
    Ekran görüntüsü 2024-07-27 204126.png
    45.6 KB · Hit: 125
yok hacı masaüstünde de bu muhabbet var
Evet Biliyorum Bunun Masaüstü Versiyonunuda Atmıştım Bu Laptop İşlemcilerinde Aynı Durumda Olduğunu Göstermek İçin Açtığım Konu :)

UV lu kullandığım için şimdiye kadar sıkıntıdan kurtulmuşum gibi duruyor. Çökme kasma donma yok şükür.

UV lu kullandığım için şimdiye kadar sıkıntıdan kurtulmuşum gibi duruyor. Çökme kasma donma yok şükür.
Bazı Kişilerde Kasma Donmalar Başlamış Özellikle 14.Nesil Laptoplarda Var Sanırsam .

Bazı Kişilerde Kasma Donmalar Başlamış Özellikle 14.Nesil Laptoplarda Var Sanırsam .
başlamış diyen yalan söylüyordur, bu problem üretildiğinden beri var. Ha benim çevremde kasalı kullanan ve oyunu çöken arkadaşlarım var. Ama problem dediğim gibi başından beri vardı onlarda. bu haberlerden sonra "Başladı"duymadım.

başlamış diyen yalan söylüyordur, bu problem üretildiğinden beri var. Ha benim çevremde kasalı kullanan ve oyunu çöken arkadaşlarım var. Ama problem dediğim gibi başından beri vardı onlarda. bu haberlerden sonra "Başladı"duymadım.
Ben Kendimce Yeni Yeni Başladı Sanıyordum Hocam :)

Tabi Dediğin Gibi Başlardan Beri Vardır Ama İnsanlar Victus Serisine Laf Atıyordu O Zamanlar İllaki Şimdi İntelden Olduğu Kesinleşti .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,158,132
Üyeler
183,953
Son üye
kyrian
Geri