Donanımarşivi AMDarşivi olmuş. Fanboyluk nereye kadar.
dedi intel fanboyu
Olabilir ama bu intel işlemci bozuluyor demek değil. Daha Amd üretimden çıkmış çiplerine tam sağlamlık testleri yapamayacak kadar aciz firma. Benim için önemli olan stabilite ve kararlılık. 30 senedir intel işlemci kullanırım,daha birgün bozulduğunu görmedim. Ama ryzen sıfır işlemci alan arkadaşım biosu bile göremeden işlemciyi garantiden değiştirmek zorunda kalmıştı. Mavi ekran yemedim hiç. Forumdaki ekrankartı ve işlemci sorunlarının %80 Amd kaynaklı.Abdullah bey kendi formunda bir araştırma yapsa bu videoyu çekmez. her şey f/p değil. Tamam amd ile işbirliği olabilir kendisinin. Ama bana bedava amd verseler kabul etmem.
bir kere 13900k ve 14900k kullanmayan biriysen boş konuşma burda 30 yıllık tecrübe sahibiymiş heh 30 sene çekirdek yoksunu kazık intel mobil işlemcilerini kullandın herhalde o da sanırsam monster gibi işe yaramaz fason firmanın marka bastığı ürünler.
haha ayn intel, ryzenı yakalayabilmek için işlemcide kararlılık stabile bırakmadı çektiği watt'ın farkında değilsin herhalde.
ayrıca amd işlemcilerde hiç problem olmuyor diğer bileşenler uyumsuz ise olur şuana kadar elime 100 küsür işlemci geçti dandik psu uyumsuz ram kullanırsa böyle olur ve gpu için de bu geçerli işlemci olarak her türlü amd daha önde. forumdaki sorunlar %80 amd kaynaklı değil bir kere yüksek wattlı inteli soğutamayan laptoplar ile dolu.