hakkizengi
80+

- Reaksiyon skoru
 - 7

Hx işlemcilerde aynı sorun var mı

340watt çekmiyor muydu beaaO güçle RTX 4090 çalışıyor. Dile kolay 350-400watt
ölü soket üstünede 4090 kadar güç tüketirse kimse almaz mis gibi daha az güç tüketen ve daha uzun ömürlü am5 soket işlemciler varken asla alınmamalı 360mm soğutmuyor 420mm ler bile ucu ucuna kurtarıyorDonanımarşivi AMDarşivi olmuş. Fanboyluk nereye kadar.![]()
![]()
Olabilir ama bu intel işlemci bozuluyor demek değil. Daha Amd üretimden çıkmış çiplerine tam sağlamlık testleri yapamayacak kadar aciz firma. Benim için önemli olan stabilite ve kararlılık. 30 senedir intel işlemci kullanırım,daha birgün bozulduğunu görmedim. Ama ryzen sıfır işlemci alan arkadaşım biosu bile göremeden işlemciyi garantiden değiştirmek zorunda kalmıştı. Mavi ekran yemedim hiç. Forumdaki ekrankartı ve işlemci sorunlarının %80 Amd kaynaklı.Abdullah bey kendi formunda bir araştırma yapsa bu videoyu çekmez. her şey f/p değil. Tamam amd ile işbirliği olabilir kendisinin. Ama bana bedava amd verseler kabul etmem.ölü soket üstünede 4090 kadar güç tüketirse kimse almaz mis gibi daha az güç tüketen ve daha uzun ömürlü am5 soket işlemciler varken asla alınmamalı 360mm soğutmuyor 420mm ler bile ucu ucuna kurtarıyor
Hocam kusura bakmayın ama bence şuan intelin savunulacak bir tarafı yok.Olabilir ama bu intel işlemci bozuluyor demek değil. Daha Amd üretimden çıkmış çiplerine tam sağlamlık testleri yapamayacak kadar aciz firma. Benim için önemli olan stabilite ve kararlılık. 30 senedir intel işlemci kullanırım,daha birgün bozulduğunu görmedim. Ama ryzen sıfır işlemci alan arkadaşım biosu bile göremeden işlemciyi garantiden değiştirmek zorunda kalmıştı. Mavi ekran yemedim hiç. Forumdaki ekrankartı ve işlemci sorunlarının %80 Amd kaynaklı.Abdullah bey kendi formunda bir araştırma yapsa bu videoyu çekmez. her şey f/p değil. Tamam amd ile işbirliği olabilir kendisinin. Ama bana bedava amd verseler kabul etmem.
Açıkçası ben sadece am3 soket amd kullandım ve rezaletti ama am4ve am5 te çok iyi şeyler başardılar özellikle x3d ile onun gerisi hep babamda bende intel kullandık ve hiçbir zaman sorun yaşamadık ama son seri 13/14. Nesil intellerin fp oranının düşük ve 10nm olması yüzünden alev toplarına dönüştüğü gerçeğini değiştirmiyorOlabilir ama bu intel işlemci bozuluyor demek değil. Daha Amd üretimden çıkmış çiplerine tam sağlamlık testleri yapamayacak kadar aciz firma. Benim için önemli olan stabilite ve kararlılık. 30 senedir intel işlemci kullanırım,daha birgün bozulduğunu görmedim. Ama ryzen sıfır işlemci alan arkadaşım biosu bile göremeden işlemciyi garantiden değiştirmek zorunda kalmıştı. Mavi ekran yemedim hiç. Forumdaki ekrankartı ve işlemci sorunlarının %80 Amd kaynaklı.Abdullah bey kendi formunda bir araştırma yapsa bu videoyu çekmez. her şey f/p değil. Tamam amd ile işbirliği olabilir kendisinin. Ama bana bedava amd verseler kabul etmem.
Bi akıllı sensin yaniOlabilir ama bu intel işlemci bozuluyor demek değil. Daha Amd üretimden çıkmış çiplerine tam sağlamlık testleri yapamayacak kadar aciz firma. Benim için önemli olan stabilite ve kararlılık. 30 senedir intel işlemci kullanırım,daha birgün bozulduğunu görmedim. Ama ryzen sıfır işlemci alan arkadaşım biosu bile göremeden işlemciyi garantiden değiştirmek zorunda kalmıştı. Mavi ekran yemedim hiç. Forumdaki ekrankartı ve işlemci sorunlarının %80 Amd kaynaklı.Abdullah bey kendi formunda bir araştırma yapsa bu videoyu çekmez. her şey f/p değil. Tamam amd ile işbirliği olabilir kendisinin. Ama bana bedava amd verseler kabul etmem.
Akıllı olmakla ilgisi yok,sadece tecrübe. 48 yaşındayım,aynı şey otomobiiler ve diğer cihazlar içinde geçerli. Tecrübe ettikçe öğrenirsin.Bi akıllı sensin yani
dedi intel fanboyuDonanımarşivi AMDarşivi olmuş. Fanboyluk nereye kadar.![]()
![]()
bir kere 13900k ve 14900k kullanmayan biriysen boş konuşma burda 30 yıllık tecrübe sahibiymiş heh 30 sene çekirdek yoksunu kazık intel mobil işlemcilerini kullandın herhalde o da sanırsam monster gibi işe yaramaz fason firmanın marka bastığı ürünler.Olabilir ama bu intel işlemci bozuluyor demek değil. Daha Amd üretimden çıkmış çiplerine tam sağlamlık testleri yapamayacak kadar aciz firma. Benim için önemli olan stabilite ve kararlılık. 30 senedir intel işlemci kullanırım,daha birgün bozulduğunu görmedim. Ama ryzen sıfır işlemci alan arkadaşım biosu bile göremeden işlemciyi garantiden değiştirmek zorunda kalmıştı. Mavi ekran yemedim hiç. Forumdaki ekrankartı ve işlemci sorunlarının %80 Amd kaynaklı.Abdullah bey kendi formunda bir araştırma yapsa bu videoyu çekmez. her şey f/p değil. Tamam amd ile işbirliği olabilir kendisinin. Ama bana bedava amd verseler kabul etmem.
Ben İntel ile işbirliği yapıp reklam olsun diye AMD'yi karalamıyorum ve internet sitemin enbaşına da İntel reklamını yerleştirmiyorum.30 yıldaki tecrübemi yazdım.İntel beni tanımaz ben İntel'i.Babamın oğluda değil.dedi intel fanboyu
dedi intel fanboyu
bir kere 13900k ve 14900k kullanmayan biriysen boş konuşma burda 30 yıllık tecrübe sahibiymiş heh 30 sene çekirdek yoksunu kazık intel mobil işlemcilerini kullandın herhalde o da sanırsam monster gibi işe yaramaz fason firmanın marka bastığı ürünler.
haha ayn intel, ryzenı yakalayabilmek için işlemcide kararlılık stabile bırakmadı çektiği watt'ın farkında değilsin herhalde.
ayrıca amd işlemcilerde hiç problem olmuyor diğer bileşenler uyumsuz ise olur şuana kadar elime 100 küsür işlemci geçti dandik psu uyumsuz ram kullanırsa böyle olur ve gpu için de bu geçerli işlemci olarak her türlü amd daha önde. forumdaki sorunlar %80 amd kaynaklı değil bir kere yüksek wattlı inteli soğutamayan laptoplar ile dolu.